PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Χάος στην Ελλάδα

Χάος στην ΕλλάδαΟι απεργίες έχουν παραλύσει τη χώρα
Η Ελλάδα ψάχνει για χρήματα, γράφει το γερμανικό περιοδικό "Focus" επισημαίνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση , υπό την πίεση των πιστωτών, προσπαθεί να συμμαζέψει και τα τελευταία της αποθεματικά. «Στη χώρα επικρατεί χάος τον Απρίλιο, το συνηθισμένο χάος», όπως προσθέτει το επίμαχο δημοσίευμα.
«Η Ελλάδα και οι πιστωτές της συνέχισαν τις διαπραγματεύσεις τους στην Αθήνα. Οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται υπό πίεση και συνοδεύονται από φήμες: ότι η Αθήνα ψάχνει παντού για χρήματα Αθήνα κι ότι προσπάθησε και πάλι να συγκεντρώσει τα τελευταία της αποθεματικά» αναφέρεται στο δημοσίευμα του περιοδικού..
Και το άρθρο συνεχίζει: «Ελλάδα τον Απρίλιο - το συνηθισμένο χάος: Τα νέα μέτρα λιτότητας που πρέπει να εφαρμοστούν στη χώρα, όπως απαιτούν οι δανειστές. έχουν παραλύσει την Ελλάδα... Ακόμη και οι δημοσιογράφοι απεργούν από την περασμένη Πέμπτη. Δεν υπάρχει καμία είδηση στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Εφημερίδες δεν εμφανίζονται. Οι δημοσιογράφοι απεργούν γιατί το σχετικά υγιές συνταξιοδοτικό τους ταμείο αναμένεται να συγχωνευτεί με άλλο ελλειμματικό. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget