PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Έρχονται ακραία φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Έρχονται ακραία φαινόμεναΠρόσκαιρη επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (25/04/2016), σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Το σκηνικό του καιρού σε αρκετές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας θα συνθέσουν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς άνεμους.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα (25/04/2016) από το απόγευμα το Ιόνιο, την Ήπειρο τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» και στη Θεσσαλία.
Αύριο, Μεγάλη Τρίτη (26/04) βροχές, καταιγίδες και χαλάζι θα εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν μέχρι τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget