PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Είναι η εβδομάδα των Παθών για τον Τσίπρα

Είναι η εβδομάδα των Παθών για τον Τσίπρα«Είναι η Εβδομάδα των Παθών για τον Αλέξη Τσίπρα» , γράφει η αυστριακή εφημερίδα Wiener Zeitung επισημαίνοντας ότι, οι μέρες που διανύουμε θα είναι δύσκολες για τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «την Κυριακή, η Ελλάδα γιορτάζει το Πάσχα, την πιο σημαντική γιορτή των Ορθοδόξων Χριστιανών. Αλλά για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είναι η "Εβδομάδα των Παθών". Ο Τσίπρας υποφέρει με την πολιτική σημασία του όρου: Υπό την πίεση των πιστωτών, η κυβέρνηση της Αθήνας θα πρέπει σε χρόνο ρεκόρ να αναπτύξει ένα νέο πρόγραμμα αποταμίευσης... Ήδη προγραμματίζονται περικοπές συντάξεων και φορολογικές αυξήσεις γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα ένα νέο κύμα απεργιών...».
«Ο χρόνος πιέζει», γράφει η αυστριακή εφημερίδα και προσθέτει: «Μέχρι την Πέμπτη, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποβάλει τα σχέδιά της . Στη συνέχεια, οι δανειστές θα μπορούσαν να δώσουν το πράσινο φως για την καταβολή της επόμενης δόσης των δανείων έκτακτης ανάγκης - επειδή τα ταμεία στην Αθήνα είναι για μία ακόμη φορά άδεια».
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget