PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Σκορδά - Λιάγκας: Η χρυσή πρόταση για διαφήμιση!

Σκορδά - Λιάγκας: Η χρυσή πρόταση για διαφήμιση!500.000 ευρώ στα πόδια τους! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποτελούν το πρότυπο της ιδανικής ελληνικής οικογένειας.
Μαζί στην τηλεόραση, μαζί και στη ζωή, έχοντας δύο πανέμορφα αγόρια και χωρίς να έχουν δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα, έστω και για υπόνοιες περί προβλημάτων στο γάμο τους. Όλα αυτά σε συνδυασμό φυσικά με την υψηλή τηλεθέαση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 υπολόγισαν οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ μεγάλης ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, που αυτή την περίοδο κάνει ιδιαίτερα «επιθετικές» κινήσεις στο χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων με εξαγορές πολλών καταστημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά δέχθηκαν μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση. Ακούστηκε ένα εξωπραγματικό ποσό, περίπου 500.000 ευρώ, προκειμένου το ζευγάρι να υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, προκειμένου για τα επόμενα δύο χρόνια να πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά σποτ της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας.
Ωστόσο, υπάρχει και ο εξής όρος, που προβληματίζει έντονα και τους δύο: Η εταιρεία ζητά τόσο από τον Γιώργο όσο και από τη Φαίη να μην προχωρήσουν για τα επόμενα δύο χρόνια σε καμία άλλη συμφωνία για διαφήμιση οποιουδήποτε προϊόντος.
Όπως και να έχει, και με δεδομένη την οικονομική κρίση, το ζευγάρι σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το «ναι», καθώς πρόκειται για ένα πραγματικά εξαιρετικά καλό χρηματικό ποσό, τη στιγμή μάλιστα που πριν από μερικά χρόνια ο Λιάγκας είχε υποστεί σημαντική ζημιά με την απάτη που του έγινε από χρηματιστηριακή εταιρεία χάνοντας σχεδόν το σύνολο των αποταμιεύσεων του.
Πηγή: Λοιπόν
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget