PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Γαβριήλ, αυτή μέχρι και γραβάτα θα σε βάλει να φορέσεις...

Γαβριήλ, αυτή μέχρι και γραβάτα θα σε βάλει να φορέσεις...Ισως δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της ψυχικής απόστασης που χωρίζει πλέον τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τον ΣΥΡΙΖΑ από την απόφασή του να φορέσει γραβάτα στον γάμο του με την Ράνια Τζίμα το Σάββατο.
Διότι σε ένα κόμμα όπου οι συμβολισμοί είναι πιο σημαντικοί από τα λόγια, ούτε η παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα για «λόγους συνείδησης», ούτε οι δηλώσεις του για την «αλλαγή γραμμής» του κόμματός του, ούτε ακόμα και η απουσία οποιουδήποτε Συριζαίου από τον γάμο δεν σημαίνουν οριστική ρήξη (σ.σ.: εδώ ακόμα και ο Φώτης Κουβέλης ξαναγύρισε).
Ομως η γραβάτα αποτελεί πραγματική προδοσία. Καταπατά τα ιερά και τα όσια της «στολής» ενός σωστού Συριζαίου. Ειδικά μάλιστα όταν ο ίδιος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν από τους φανατικούς «αντι-γραβατιστές» της κυβέρνησης. Που ούτε ακόμα και κατά την πρώτη ορκωμοσία του, τον Ιανουάριο του 2015 (σ.σ.: περίσταση που θεωρητικά είναι εξίσου σημαντική με τον γάμο) δεν θέλησε να την βάλει.
Το γεγονός όμως ότι και στο Δημαρχείο αλλά και αργότερα στο πάρτι την φορούσε συνέχεια δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει: είτε ότι η Ράνια Τζίμα (σ.σ.: και η συστημικότητα τύπου MEGA) τον άλλαξαν και τον έφεραν στο σύμπαν των «γραβατωμένων», είτε ότι κατά βάθος δεν είχε τίποτα προσωπικό με τις γραβάτες αλλά είχε αναγκαστεί να υποταχθεί τόσο καιρό στο εσωκομματικό ενδυματολογικό πρωτόκολλο.
protagon.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget