PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Στον αέρα ο τελικός Κυπέλλου!

Στον αέρα ο τελικός Κυπέλλου!Ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε πως αν δεν τηρηθεί η συμφωνία με την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, τότε η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, αφήνοντας υπόνοιες πως μπορεί να αναβληθεί.
Το πρόβλημα που έχει προκύψει σύμφωνα με το υφυπουργείο είναι πως σήμερα ο ΚΕΔ όρισε ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου, όχι τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Πολυχρόνη Κωσταρά που είναι στην "τριάδα", η οποία έχει χαρακτηριστεί ως "διεθνής" και συμμετέχει σε ευρωπαϊκά ματς, αλλά ορίστηκαν οι Ηλίας Αλεξέας και Τρύφωνας Πετρόπουλος, οι οποίοι, πάντως, είναι επίσης διεθνείς.
Θεωρητικά, η ΕΠΟ δεν έχει αθετήσει τη συμφωνία, ορίζοντας διεθνείς βοηθούς, ωστόσο, προφανώς στον κ. Κοντονή δεν αρέσει το γεγονός πως μαζί με τον Σιδηρόπουλο δεν ορίστηκαν οι βοηθοί που έχει πάντα μαζί του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Έτσι, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα". Μια δήλωση που ασφαλώς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget