PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ο ΠΑΟΚ πήρε «Χ»ρυσό βαθμό στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ και παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τα… αστέρια

Ο ΠΑΟΚ πήρε «Χ»ρυσό βαθμό στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ και παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τα… αστέριαΟ ΠΑΟΚ απέσπασε λευκή ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Ο «Δικέφαλος» μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και αποφασισμένος να κυριαρχήσει και να μπει σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης μία παρακινδυνευμένη πάσα του Γλύκου στον Τζιόλη και ένα λάθος κοντρόλ του τελευταίου, που πιέστηκε ομολογουμένως, έδωσαν την ευκαιρία στον Γιόχανσον να απειλήσει προ κενός εστίας, με το σουτ του να είναι άστοχο.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε εντυπωσιακά, με τον Ροντρίγκεζ να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι του Ανέστη με σουτάρα έξω από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ στο 11’.

Έξι λεπτά αργότερα ο Μακ έβγαλε παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και ο Κλάους σούταρε με το αριστερό στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής της ΑΕΚ, ωστόσο ο Ανέστης ενστικτωδώς απόκρουσε.

Ο ΠΑΟΚ πατούσε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κυριαρχώντας όχι μόνο με την κατοχή της μπάλας και το γεγονός ότι δεν απειλούνταν, αλλά και μέσω της δημιουργίας κλασικών ευκαιριών για να σκοράρει.

Στο 32’ η κακή τοποθέτηση του Βίτορ που κάλυπτε τον Πέκχαρτ ανάγκασε τον Τζαβέλλα να ανατρέψει τον επιθετικό της «Ένωσης» και να αποβληθεί ως τελευταίος παίκτης, αλλάζοντας τις αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ παρότι είχε έναν παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τζιόλη να οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας, μετά το αρχικό σοκ ισορρόπησε τον αγώνα, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα να πάρει τον έλεγχο του αγώνα.

Ωστόσο, μόλις στο 49’ ο Πέκχαρτ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για… καρατιά στον Τζιόλη.

Η ΑΕΚ είχε ανακτήσει την κυριαρχία στο παιχνίδι, προειδοποιώντας με την κεφαλιά του Κολοβέτσιου στο 61’, η οποία πέρασε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αραβίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου σουτάροντας εξ’ επαφής μετά από κεφαλιά πάσα του Άρθο σε εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου.

Ο ΠΑΟΚ είχε δώσει μέτρα στον αντίπαλο του και παρότι οι δύο ομάδες αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερα τα λάθη των «ασπρόμαυρων» έδιναν πλεονέκτημα στην «Ένωση».

Η ομάδα του Ίβιτς απάντησε με πολύ δυνατό σουτ του Κάτσε στην κίνηση, έξω από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ, με τον Ανέστη να διώχνει με υπερένταση.

Στη συνέχεια το παιχνίδι κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, λήγοντας χωρίς νικητή με σκορ 0-0.

Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από την κακή διαιτησία του Κομίνη, ο οποίος αδίκησε τον ΠΑΟΚ, κάνοντας τα… μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο, αφήνοντας ατιμώρητες τις αγκωνιές των παικτών της ΑΕΚ, χάνοντας τον έλεγχο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ μετά από την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για να πανηγυρίσει την κατάκτηση της 1ης θέσης, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

H βαθμολογία των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ 11

Παναθηναϊκός 10

ΑΕΚ 9

Πανιώνιος 1

Το επόμενο παιχνίδι του «Δικεφάλου» είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με την αναμέτρηση να έχει οριστεί για την Τρίτη 31 Μαϊου στις 20:15, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget