PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία


Mε νέο δίσκο και ένα επιτυχημένο πέρασμα από το Φεσιβάλ Καννών, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, έχοντας πολλές εκπλήξεις στις αποσκευές του.
Το επερχόμενο άλμπουμ του δημοφιλούς τραγουδοποιού θα έχει τον τίτλο Kατάστρωμα και θα κυκλοφορήσει από τη Minos-Emi. Η νέα του δουλειά είναι ένα εξωστρεφές άλμπουμ που στο άκουσμά του αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση, με εμπνευσμένες, εμπλουτισμένες ενορχηστρώσεις, και σε μουσική και στίχους του ίδιου.



Από το άλμπουμ αυτό έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να δούμε το κλιπ του ολοκαίνουριου κομματιού Φάρος, το οποίο σκέφτηκε και σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Κωστής Μαραβέγιας, προσκαλώντας στο κινηματογραφικό πλατό το πιο ευφάνταστο cast συμμετεχόντων, κατοικίδιων αλλά και ελευθέρας βοσκής ζωντανών, ερασιτεχνών και επαγγελματιών, ανθρώπων ετερόκλητων αλλά και ταιριαστών, από έναν πλούσιο διαηλικιακό και πολυσυλλεκτικό καμβά, κατοίκων της γειτονιάς του, της ευρύτερης περιοχής Παγκρατίου και Μετς.



Συναυλικά, το φετινό μουσικό ταξίδι του Κωστή Μαραβέγια θα ξεκινήσει από την Πάτρα, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, όπου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία με νέα και παλαιότερα τραγούδια, στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία).

Μάλιστα, σε σχετινή ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Κωστής Μαραβέγιας γράφει:

«Μετά από μια όμορφη εβδομάδα στις Κάννες, όπου η ταινία «VOIR DU PAYS» de Delphine et Muriel Coulin όπου συμμετέχω με τρία τραγούδια και μια σύντομη εμφάνιση, απέσπασε το βραβείο σεναρίου στο τμήμα Un Certain Regard, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως σήμερα ο νέος δίσκος πηγαίνει προς εκτύπωση καθώς και πως το πρώτο video clip είναι σχεδόν έτοιμο να βγει στον αέρα. Ακόμη πιο χαρούμενος όμως που, εκτός από τις συναυλίες που θα ακολουθήσουν όπου θα μοιραστώ τα νέα τραγούδια μου μαζί σας, θα γράψω μουσική και για την παράσταση της Ειρήνης Φαναριώτη με τίτλο Monaksxà, για το Athens & Epidaurus Festival.
Εύχομαι να συναντηθούμε κάπου αυτό το καλοκαίρι αγαπημένοι μου και να τραγουδήσουμε ηλιοκαμένοι αγκαλιά».

Ωστόσο, ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει και μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στην Αθήνα, στον καταπράσινο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ (τιμές εισιτηρίων: €12, προπώλησης - €14, ταμείο).

Περισσότερα για τους σταθμούς της καλοκαιρινής του περιοδείας, αναμένονται σύντομα.

Πληροφορίες για τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πάτρα:
Παλαιά Σφαγεία (Ακτή Δυμαίων)
οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Προπώληση: 12€
Early Bird: Τα πρώτα 500 εισιτήρια: 10€
Στην είσοδο: 14€

Ηλεκτρονική προπώληση
Ticket Services
Online: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνικά: 2107234567
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 Αθήνα

Προπώληση
- TicketServices.gr
- Καταστήματα Forthnet
- Discover Your Way
- Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου
- Mousikon
- Si Doux
http://entertainment.in.gr/
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget