PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Eurovision: Στην 14η εμφανίζεται η Κύπρος στον τελικό του διαγωνισμού

Eurovision: Στην 14η εμφανίζεται η Κύπρος στον τελικό του διαγωνισμού
ΣτοκχόλμηΌλα είναι έτοιμα για τον τελικό του 61ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, το βράδυ (22:00) του Σαββάτου. Η διοργανώτρια Σουηδία ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης των τραγουδιών: πρώτο εμφανίζεται το Βέλγιο, τελευταία η Αρμενία, στην 14η θέση η Κύπρος.
Αναλυτικά η σειρά: Βέλγιο, Τσεχία, Ολλανδία, Αζερμπαϊτζάν, Ουγγαρία, Ιταλία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία, Αυστραλία, Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ρωσία, Ισπανία, Λετονία, Ουκρανία, Μάλτα, Γεωργία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο και Αρμενία.Αξίζει να σημειωθεί πως από φέτος, αλλάζει ο τρόπος που θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα, προκειμένου να εντείνουν την αγωνία για τον νικητή ως το τέλος του διαγωνισμού. Η ανακοίνωση της βαθμολογίας θα γίνεται πλέον σε τρία στάδια.
Στο πρώτο, τα τηλεοπτικά δίκτυα των 42 χωρών που συμμετέχουν θα ανακοινώνουν τους βαθμούς, από έναν ως δέκα, που δίνουν οι κριτικές τους επιτροπές επαγγελματιών.
Στη συνέχεια αυτές οι κριτικές επιτροπές θα δίνουν τους 12 βαθμούς τους.
Τέλος στο τρίτο στάδιο, η Eurovision θα προσθέτει τους βαθμούς που συλλέγονται από κάθε χώρα χάρη στην ψηφοφορία των τηλεθεατών, ξεκινώντας από τον υποψήφιο που συγκέντρωσε τους λιγότερους και φτάνοντας σ' αυτόν που έλαβε τους περισσότερους. Η αλλαγή χαρακτηρίστηκε ως «η μεγαλύτερη που γίνεται ποτέ από τότε που εισήχθη το σύστημα των 12 βαθμών πριν από περισσότερα από 40 χρόνια».
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget