PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Συμμαθητής του σκότωσε τον 14χρονο στη Θεσσαλονίκη

Συμμαθητής του σκότωσε τον 14χρονο στη ΘεσσαλονίκηΣυνομήλικος συμμαθητής σκότωσε τον 14χρονο, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σήμερα το πρωί στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.
Ο νεαρός φίλος του άτυχου 14χρονου, που τον συνόδευσε κατά την αποχώρηση του από το δημοτικό αναψυκτήριο της Γέφυρας, ομολόγησε ότι αυτός διέπραξε το στυγερό έγκλημα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, δεν άντεξε την πίεση των ερωτήσεων των αστυνομικών και υπέπεσε σε αντιφάσεις δίνοντας στις αρχές σαφείς ενδείξεις για την αλήθεια πίσω από το φόνο.
Ο κατηγορούμενος ως δράστης εξακολουθεί να παραμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου από νωρίς προσήχθη για εξέταση. Ο νεαρός στην πρώτη του κατάθεση είχε αναφέρει ότι με το φίλο του χώρισαν για να πάνε στα σπίτια τους και έπειτα δεν τον ξαναείδε.«Φύγαμε μαζί από το αναψυκτήριο και αφού φτάσαμε στη γωνία που έπρεπε να στρίψω για το σπίτι μου, αποχαιρέτησα τον Τ... Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν τον είδα ξανά. Έμαθα ότι τον αναζητούν οι γονείς του, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο» είχε πει στην αρχική του κατάθεση.
Oι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση ήταν πεπεισμένοι ότι το παιδί γνώριζε τον δολοφόνο του και οι έρευνες στράφηκαν αμέσως στο φιλικό του περιβάλλον.
Όπως επισημαίνουν, ο δράστης της δολοφονίας έδρασε ερασιτεχνικά διότι πέταξε το όπλο του εγκλήματος, που έχει αποτυπώματα, κοντά στο σημείο του εγκλήματος. Πρόκειται για ένα κουζινομάχαιρο το οποίο ελέγχεται στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια και πιθανόν να “δείξει” τον δολοφόνο.
Πάντως, το στοιχείο που έκανε τις Αρχές να μιλούν για «ερασιτεχνισμό» είναι το γεγονός ότι ο δράστης, μετά το φόνο, δεν προσπάθησε καν να εξαφανίσει το μαχαίρι.
Παράλληλα, στα νύχια του άτυχου 14χρονου βρέθηκε ξένο γενετικό υλικό που αποκαλύπτει την ταυτότητα του δράστη, και αποδεικνύει ότι το θύμα είχε παλέψει για τη ζωή του.
Στη διάθεσή τους, πάντως, οι αρχές έχουν και ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου καταγράφεται η διαδρομή που ακολούθησε ο μαθητής, από τη στιγμή που αποχώρησε με τον φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι.
Αυτό που δεν έχουν καταφέρει να διαλευκάνουν έως τώρα οι αστυνομικές αρχές, είναι το κίνητρο του δράστη, ωστόσο φαίνεται πως έχει αποκλειστεί το κίνητρο της ληστείας, καθώς δίπλα στον 14χρονο εντοπίστηκαν τόσο το κινητό του τηλέφωνο, που ήταν απενεργοποιημένο, όσο και τα χρήματα που είχε μαζί του.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget