PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Τρομερή κούρσα της Ελισάβετ Πεσιρίδου, που στο τέλος συνειδητοποίησε ότι προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και... τρελάθηκε.

Τρομερή κούρσα της Ελισάβετ Πεσιρίδου, που στο τέλος συνειδητοποίησε ότι προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και... τρελάθηκε.
Τι όμορφα συναισθήματα. Και εις ανώτερα...

«Απίστευτη αίσθηση να βλέπεις το χρονόμετρο».

Το όνομα της στην ιστορία του ελληνικού στίβου ως η τρίτη Ελληνίδα που καταφέρνει να κατέβει το φράγμα των 13.00 στα 100 μ. εμπ., έγινε σήμερα η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου πραγματοποίησε εντυπωσιακή κούρσα και δίχως καμία πίεση από τις αντιπάλους της κατάφερε να τερματίσει σε 12.93.

Η επίδοση της είναι όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, νέο ατομικό ρεκόρ και δεύτερη επίδοση όλων των εποχών πίσω από το 12.64 της Βούλας Πατουλίδου. Η Πεσιρίδου ξέσπασε σε λυγμούς όταν στον τερματισμό είδε το χρονόμετρο να γράφει κάτω από τα 13.00.

«Απίστευτη αίσθηση να βλέπεις το χρονόμετρο. Ήμουν τόσο πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό το πράγμα, που μου βγήκε παρά το γεγονός ότι δεν είχα αντίπαλο. Στόχος στο Άμστερνταμ νέο ατομικό ρεκόρ και να κάνω δύο κούρσες. Οι συνθήκες ήταν καλές και βοήθησαν στην επίτευξη της επίδοσης, ενώ ήταν πολύ καλό το γεγονός ότι η αίθουσα κλήσεως λειτούργησε με βάση τα διεθνή πρότυπα», είπε η αθλήτρια, που είναι στην 8η θέση της Ευρώπης στη φετινή σεζόν.

https://www.facebook.com/SPORT24/videos/10156944759780456/

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget