PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





O Γιουσέιν Μπολτ πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο μαζί με τη Κατερίνα Στεφανίδη


O Γιουσέιν Μπολτ πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο μαζί με τη Κατερίνα Στεφανίδη
Αυτή είναι σίγουρα μία από τις φωτογραφίες των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο που θα μείνουν στην ιστορία. Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη πανηγυρίζει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου παρέα με τον ταχύτερο δρομέα όλων των εποχών, Γιουσέιν Μπόλτ. Οι τελικοί της σκυταλοδρομίας 4Χ100 και του επί κοντώ ολοκληρώθηκαν την ίδια ώρα με τους δύο Ολυμπιονίκες να κάνουν ταυτόχρονα το γύρο του θριάμβου για την κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων και να βγάζουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες.
Στο μεταξύ, κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία και ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο αποθέωσαν τη Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, το παρθενικό στην ιστορία της Ελλάδας στο συγκεκριμένο άθλημα και το πρώτο στο Στίβο μετά το 2008. Όπως είναι φυσικό, η απουσία της Ελένα Ισινμπάγεβα, που είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ που αφορά την ομάδα στίβου της Ρωσίας, είχε επισκιάσει τον τελικό του επί κοντώ.
Το Reuters σχολίασε πως ο αγώνας έγινε μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Ρωσίδας πως αποχωρεί από τον αθλητισμό, δηλώνοντας πως «όποια και να κερδίσει το μετάλλιο δεν θα είναι το σωστό χρυσό μετάλλιο», λόγω της δικής της απουσίας. «Κάθε αθλητής θα ήθελε να είναι στους Αγώνες και να έχει την ευκαιρία να νικήσει,» είπε η Στεφανίδη στις δηλώσεις της στο Reuters, όταν ρωτήθηκε για την απαγόρευση της Ισιμπάγεβα. «Τα πράγματα είναι όπως είναι και δεν είχαμε να κάνουμε τίποτα με αυτό. Εγώ είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω τη χώρα μου υπερήφανη,» τόνισε.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget