PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Μπήκαν τα λεφτά στον ΟΑΣΘ – Από αύριο τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Μπήκαν τα λεφτά στον ΟΑΣΘ – Από αύριο τα λεωφορεία στη ΘεσσαλονίκηΡαγδαίες οι εξελίξεις στο ζήτημα του ΟΑΣΘ. Το υπουργείο Υποδομών έστειλε στον ΟΑΣΘ τα χρήματα των εργαζομένων για τους μισθούς του Ιουλίου, όμως, αρχικά φαινόταν πως η μεταφορά τους στους εργαζομένους θα γίνει αύριο το πρωί.
Ωστόσο, σε επικοινωνία του typosthes.gr με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, κ. Στεφανίδη, μας επιβεβαίωσε πως οι προσπάθειες της διοίκησης ευοδώθηκαν και τα χρήματα θα μεταφερθούν σήμερα, Τετάρτη, στους εργαζομένους. Όπως μας είπε ο κ. Στεφανίδης «τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των εργαζομένων από σήμερα 6-7 το απόγευμα».
Με αυτά τα νέα δεδομένα ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων, κ. Τσερμενίδης, σε δηλώσεις του στο typosthes.gr μας είπε πως κάλεσε ήδη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων με σκοπό να βγουν τα λεωφορεία αύριο το πρωί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. "Όταν δούμε τα χρήματα, θα αποφασίσουμε άμεσα για να βγουν από αύριο το πρωί τα λεωφορεία στους δρόμους. Επαναλαμβάνουμε πως αυτό το κάνουμε για τους Θεσσαλονικείς, καθώς οι μήνες Αυγούστου και Σεπτεμβρίου παραμένουν απλήρωτοι. Θα προχωρήσουμε σε αναστολή των κινητοποιήσεων, αλλά θα είμαστε σε εγρήγορση".
Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα χρειαστεί να περιμένει ο κόσμος την απόφαση των εργαζομένων στις 9 το πρωί και τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγια τους από το πρωί στις 5.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget