PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Φιορεντίνα

Πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΦιορεντίναΔηλώσεις, εκδηλώσεις, προπονήσεις, συνεντεύξεις κι όλη η δραστηριότητα για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Φιορεντίνα.
Οι άνθρωποι της UEFA βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, η Τούμπα άρχισε να... ντύνεται στα χρώματα του Europa League και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Πέμπτης (15.09, 22:05). Ο ΠΑΟΚ, ως γηπεδούχος, είναι αυτός που ανοίγει τα pre game activities με τη συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς.
Ο τεχνικός του Δικεφάλου θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου σήμερα, Τετάρτη (14.09), στις 16:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Μάριν Λέοβατς . Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30, στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Τα πρώτα 15′ του προγράμματος θα είναι ανοικτά για τα ΜΜΕ. Η Φιορεντίνα, που επιστρέφει στην Τούμπα μετά τη σεζόν 2014-15, θα προπονηθεί στις 20:00 (15′ ανοικτή για τα ΜΜΕ). Νωρίτερα, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Πάουλο Σόουζα και του ποδοσφαιριστή των Βιόλα. Η μέρα κλείνει με το επίσημο δείπνο, στις 21:00, στο Μακεδονία Palace. Τη μέρα του αγώνα, οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θ’ ανοίξουν στις 19:30

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget