PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Τοποθετείστε μία φέτα από λεμόνι δίπλα στο κρεβάτι σας το βράδυ και θα δείτε ΑΥΤΑ τα εκπληκτικά αποτελέσματα!


Τοποθετείστε μία φέτα από λεμόνι δίπλα στο κρεβάτι σας το βράδυ και θα δείτε ΑΥΤΑ τα εκπληκτικά αποτελέσματα!
Λίγα είναι τα αρώματα που σε αναζωογονούν τόσο πολύ όσο του λεμονιού. Όπως έχει αποδειχθεί, το άρωμά του δεν είναι μόνο αναζωογονητικό αλλά και ωφέλιμο! Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τα οφέλη που θα έχετε εάν παρασκευάσετε το δικό σας αποσμητικό χώρου από φυσικό λεμόνι.
Θα αναρωτηθείτε σίγουρα πώς μπορεί κανείς να παρασκευάσει κάτι τέτοιο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα λεμόνι, να το κόψετε σε τέσσερα κομμάτια και να ρίξετε λίγο αλάτι πάνω τους. Έτοιμο!
Τοποθετείστε αυτές τις φέτες στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σας και επωφεληθείτε με αυτούς τους 7 τρόπους:
1. Ανακούφιση από το άγχος
Σίγουρα όλοι μας αντιμετωπίζουμε άγχος και ανησυχίες που ιδιαίτερα κατά την ώρα που ετοιμαζόμαστε να κοιμηθούμε. Παρόλα αυτά, οι φέτες λεμονιού στο κομοδίνο σας θα εξαφανίσουν το άγχος στο πι και φι. Βλέπετε, σύμφωνα με έρευνες, η οσμή των εσπεριδοειδών καταπραΰνει τα εγκεφαλικά κύματα όπως και τα συναισθήματα.
Αυτό μας οδηγεί στο νούμερο 2.
2. Αύξηση της συγκέντρωσης
Σίγουρα θα αναρωτηθείτε γιατί κάποιος θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος πριν κοιμηθεί. Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι η συγκέντρωση βοηθάει – ειδικά εάν υποφέρετε από αϋπνία και το μυαλό σας τρέχει από δω και από κει. Όσον αφορά αυτό, οι ψυχολόγοι ισχυρίζονται πως ο καλός ύπνος βασίζεται σε ορισμένους σημαντικούς παράγοντες.
Ο σημαντικότερος είναι πως θα πρέπει να κάνετε θετικές σκέψεις. Θα βοηθούσαν ίσως και κάποιες χαλαρωτικές ασκήσεις που θα βοηθούσαν τον εγκέφαλό σας να ηρεμήσει. Και σε αυτό συντελεί θετικά η οσμή του λεμονιού.
3. Βελτίωση της αναπνοής
Κάθε φορά που προσπαθώ να κοιμηθώ με βουλωμένη μύτη, θυμάμαι τις φορές που θεώρησα την ευχάριστη και απλή αίσθηση της αναπνοής ως κάτι δεδομένο. Ευτυχώς, μπορούμε να επωφεληθούμε από το λεμόνι όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα. Απλώς, χαλαρώστε και αφήστε να σας κυριεύσει αυτή η γλυκιά οσμή αυτού του φρούτου με αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες…. Και κοιμηθείτε… κοιμηθείτε σαν πουλάκια…

4. Εξαφανίζει τα έντομα
Έχετε βαρεθεί τα κουνούπια που σας κατατσιμπούν το βράδυ ή τις μύγες που βουίζουν γύρω από το αυτί σας και σας τρελαίνουν; Μη φοβάστε πλέον! Ο φιλικός μας σύντροφος, το λεμόνι, απωθεί όλα τα έντομα. Οι φέτες αυτές θα τα απομακρύνουν στην άλλη άκρη του δωματίου.
Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να τοποθετήσετε γαρύφαλλο πάνω στο λεμόνι, όπως φαίνεται στο βίντεο πιο πάνω.
5. Αύξηση της ενέργειας και των θετικών σκέψεων το πρωί
Το ξέρω, το τελευταίο που θέλετε να σκέφτεστε πριν πέσετε για ύπνο είναι το πρωί. Όμως, οι φέτες αυτές στο κομοδίνο σας θα κάνουν το πρωινό ξύπνημα λιγότερο επώδυνο. Και αυτό επειδή η οσμή του λεμονιού αυξάνει το επίπεδο της σεροτονίνης στον εγκέφαλό σας. Μ’ αυτόν τον τρόπο, σίγουρα θα απαλλαγείτε από την πρωινή δυσφορία.
6. Βελτίωση της ποιότητας του αέρα
Ποια ήταν η τελευταία φορά που αναρωτηθήκατε για την ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας; Δεν είστε σίγουροι; Βιαστείτε, πάρτε τις φέτες αυτές! Το λεμόνι, όχι μόνο μυρίζει υπέροχα αλλά και καθαρίζει τον αέρα!
Στην πραγματικότητα, η οσμή του είναι τόσο έντονη που μπορείτε για να απορροφηθεί ακόμη και η μυρωδιά από βαφή από το δωμάτιό σας.
7. Μείωση της πίεσης του αίματος
Το άρωμα του λεμονιού συντελεί στη μείωση της πίεσης του αίματος. Αν λάβει κανείς υπόψη πως το 32% των Αμερικανών παρουσιάζει υπέρταση, το λεμόνι είναι χρήσιμο για πολλούς ανθρώπους.
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να ενημερωθείτε για τα εκπληκτικά οφέλη του λεμονιού!

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget