PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Olympus Marathon‎ - Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2016

Olympus Marathon - Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2016
Ο «Χειμωνιάτικος Ενιπέας» πραγματοποιείται την δεύτερη Κυριακή κάθε Δεκεμβρίου. Η διαδρομή του αγώνα εκτείνεται σε 22,5 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 19 σε μονοπάτια, με θετική υψομετρική διαφορά 1650 μέτρα. Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της προσπάθειας είναι 5 ώρες. Η τροφοδοσία των αθλητών περιορίζεται σε έναν σταθμό, περίπου στο μέσον της διαδρομής (11.5ο ΚΜ).
ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 11ΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΥ ΕΝΙΠΕΑ.
Μεγάλη συμμετοχή εθελοντών στην διεξαγωγή του 11ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα.
Παρακάτω αναλυτικά οι ομάδες εθελοντών που θα συντελέσουν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα:

Η Olympus Mountain Activities Olympus Mountain Activities ως ένθερμοι υποστηρικτές των αγώνων της διοργάνωσης θα βρίσκονται σε σταθμό καταγραφής αθλητών του 11ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα στον λόφο της Γκόλνας. Ένα δυσπρόσιτο σημείο της διαδρομής, όμως με την αγάπη τους για τη φύση και με ενστερνισμό της προσπάθειας των αθλητών θα βρίσκεται οργανωμένη ομάδα εθελοντών που θα εμψυχώσουν τους αθλητές στα πρώτα 5 χιλιόμετρα της διαδρομής.
Οι φίλοι-ορειβάτες-υποστηρικτές του ΕΟΣ Βροντούς ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ, των οποίων η ομάδα είναι μια από τις πολυπληθέστερες με εθελοντές στον Olympus Marathon, θα βρίσκονται στο πιο δυσπρόσιτο σημείο της διαδρομής, στο 8ο περίπου χιλιόμετρο, για να εμψυχώσουν, να καθοδηγήσουν και να ενθαρρύνουν τους αθλητές του αγώνα.
Δυναμικές οι παρουσίες του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και της ομάδας μας OlympusMarathon Running Team στον κεντρικό σταθμό του 11ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα, στο παλιό μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι δύο ομάδες αρμονικά συνεργαζόμενες στην υπηρεσία των αγωνιζομένων θα δημιουργήσουν μία όμορφη και ενθαρρυντική ατμόσφαιρα στο μέσον της διαδρομής του αγώνα προσφέροντάς τους την απαραίτητη τροφοδοσία. Να ενημερώσουμε επίσης τους επισκέπτες και τους συνοδούς των αθλητών πως ο σταθμός είναι προσβάσιμος με αυτοκίνητο σε απόσταση περίπου 15km από το Λιτόχωρο. Διαδρομή Λιτόχωρο – Πριόνια:30 λεπτά.
Τα μέλη του ΕΟΣ Λιτοχώρου που χρόνια τώρα υποστηρίζουν τους μεγάλους αγώνες της διοργάνωσης κατά την διεξαγωγή τους αλλά και στην προετοιμασία της διοργάνωσης, θα βρίσκονται σε ένα κρίσιμης σημασίας σημείο της διαδρομής του ΧΕ 2016, ένα χιλιόμετρο περίπου μετά το Μοναστήρι στο 13km της διαδρομής, όπως και στα σημεία κοντά στην ξύλινη γέφυρα του Αγ, Διονυσίου κατευθύνοντας και εμψυχώνοντας τους αθλητές μας.
Στον τελευταίο σταθμό υποστήριξης του αγώνα, στην τοποθεσία με την ονομασία Ζηλνιά, θα βρίσκονται οι έμπειροι πλέον εθελοντές που στελεχώνουν τον πιο δύσκολο σταθμό του Olympus Marathon, τη Σκούρτα. Στη Ζηλνιά, στο 18οkm του Χειμωνιάτικου ΅Ενιπέα, θα υπάρχει σταθμός υποστήριξης όπου εκεί οι εθελοντές θα προσφέρουν νερό, αλμυρά και γλυκά σνάκς που θα ενδυναμώσουν τους αθλητές για τα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα. Ο σταθμός είναι προσβάσιμος με το αυτοκίνητο στο 10ο χιλιόμετρο Λιτόχωρο – Πριόνια σε χρόνο 20 λεπτών. Η όμορφη θέα της τοποθεσίας στο πλαίσιο του αγωνιστικού κλίματος είναι κάτι που θα ανταμείψει επισκέπτες και αθλητές.
Στη διαδρομή εντός Λιτοχώρου έως τον τερματισμό στο Δημοτικό Πάρκο θα υπάρχουν σε αρκετά σημεία μικροί και μεγάλοι εθελοντές που θα κατευθύνουν και θα ενθαρρύνουν τους αθλητές στα τελευταία μέτρα του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget