ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο κύπελλο Παίδων Κορασίδων με διεθνή συμμετοχή (Βουλγαρία και Τουρκία) στο Ελατοχώρι Κατερίνης

ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο κύπελλο Παίδων Κορασίδων με διεθνή συμμετοχή (Βουλγαρία και Τουρκία) στο Ελατοχώρι ΚατερίνηςΣε δύσκολες συνθήκες αφού οι υψηλές θερμοκρασίες εμπόδιζαν την διατήρηση του στίβου σε ικανοποιητική κατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο κύπελλο Παίδων Κορασίδων με διεθνή συμμετοχή (Βουλγαρία και Τουρκία) στο Ελατοχώρι Κατερίνης τις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017. Το επιπέδο των αθλητών και αθλητριών ήταν σε υψηλό επίπεδο και ο συναγωνισμός πολύ έντονος μεταξύ αθλητών και σωματείων. Ξεχώρισε στην κατηγορία Κορασίδων (Κ2) η Τσιοβόλου Μαρία (ΒΟΛ) που με δύο χρυσά μετάλλια επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την ανωτερότητα της. Στην κατηγορία Παίδων (Π2), οι μάχες ήταν πολύ μεγάλες και τελικά μοιράστηκαν τα χρυσά μετάλλια οι Πήχας Απόστολος (ΓΡΕ) και Μαρμαρέλλης Χρήστος (ΣΕΡ) στο γιγαντιαίο και στην τεχνική κατάβαση αντίστοιχα. Στις μικρές κατηγορίες και στους Παίδες (Π1) ο Μπάκας Αστέριος (ΑΛΠ) κέρδισε, όπως και την προηγούμενη βδομάδα, το χρυσό μετάλλιο στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση με εξαιρετικό χρόνο.
Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο Ασβεστάς Δημήτριος (ΒΟΛ) ήταν το ίδιο εντυπωσιακός και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στις κορασίδες (Κ1) οι Ναουσαίες Τρούπκου Ευανθία Αικατερίνη και Μουδιώτη Μαρία Ακριβή μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τις πρώτες θέσεις στο γιγαντιαίο και στην τεχνική κατάβαση αντίστοιχα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget