PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Η ΑΕΚ έχασε 1-0 από τον Ολυμπιακό αλλά προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου

Τη νίκη ο Ολυμπιακός, την πρόκριση η ΑΕΚΗ ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, μετά από τη ρεβάνς-θρίλερ εναντίον τoυ Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 στο ΟΑΚΑ με γκολ του Ρομαό στο 82΄, αλλά η Ένωση πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη της 2-1 στον πρώτο αγώνα κι έτσι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ στον τελικό της 6ης Μαϊου.
Το ματς μόνο με αγώνα ποδοσφαίρου δεν έμοιαζε, με κακό θέαμα, πολλά νεύρα, αψιμαχίες, κάρτες και λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έχασε την καλύτερη ευκαιρία της στο 28΄ με σουτ του Χριστοδουλόπουλου που «έβγαλε» ο Καπίνο, ενώ ο Ολυμπιακός στο 33’ με το πλασέ του Μάριν που πέρασε λίγο άουτ.
Στο 70΄ ο Στέφανος Καπίνο πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε φάουλ του Μάνταλου, ο οποίος φέρει ευθύνη για το γκολ του Ολυμπιακού στο 82’, με τον Ρομαό να πλασάρει και να βάζει «φωτιά» στο παιχνίδι.
Στο 90’ η ΑΕΚ προσπάθησε να πρεσάρει ψηλά, όμως ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα και μετά από σέντρα του Ντε Λα Μπέγια, ο Καρντόσο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης η ΑΕΚ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Αλμέιδα βγήκε μόνος του απέναντι στον Καπίνο, αλλά πλάσαρε άουτ.
Ο ημιτελικός είχε ένα εντελώς… ροκ φινάλε. Ο Ανέστης έκανε τόσες καθυστερήσεις, που ανάγκασε τον Σιδηρόπουλο να του βγάλει δύο κίτρινες κάρτες στο 95’. Ο Αλμέιδα φόρεσε τη φανέλα και έκατσε κάτω απ'τα γκολποστ, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ντα Κόστα χτύπησε στο πρόσωπο τον Σιμόες και αντίκρισε κι αυτός την κόκκινη κάρτα.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Ροντρίγκες (62΄ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (78΄ Αλμέιδα), Μάνταλος (90+1΄ Βάργκας), Αραούχο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μαρτίνς, Καμπιάσο (61΄ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Μάριν (82΄ Ελγιουνούσι), Ανσαριφάρντ (58΄ Καρντόσο).

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget