PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Και «Κυρά» και «Πριγκιπέσσα» στην 4άδα θα'ναι μέσα...

Και «Κυρά» και «Πριγκιπέσσα» στην 4άδα θα'ναι μέσα...Η Γιουβέντους δεν είναι Παρί και μέσα στο «Καμπ Νόου» απέδειξε ότι εφέτος είναι έτοιμη και δομημένη... για την κούπα. Το 3-0 στο Τορίνο αποδείχθηκε υπεραρκετό για τη «Μεγάλη Κυρία», η οποία έφυγε αήττητη από το «κάστρο» της Μπαρτσελόνα (0-0) και προκρίθηκε εύκολα στους ημιτελικούς του Champions League.
Παράλληλα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε την άτυπη ρεβάνς της ήττας στον τελικό της διοργάνωσης το 2015 (1-3), όταν οι Καταλανοί στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης.
Απροσπέλαστη στην άμυνα και άριστα «διαβασμένη» ήταν η Γιουβέντους σε όλο το 90λεπτο κι από τη στιγμή που διαφύλαξε το μηδέν στα μετόπισθεν δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στο στόχο της. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της, αλλά απέναντί της είχε μία ομάδα που ήταν αποφασισμένη να μην δώσει δικαιώματα.
Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο με τους Μέσι και Σουάρες, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Πίεσαν στο δεύτερο μέρος ακόμη περισσότερο και είχαν μία ακόμη κλασική ευκαιρία με τον Μέσι στο 67΄, αλλά το γκολ δεν ήρθε.
Μετά από 15 σερί ευρωπαϊκές νίκες στη Βαρκελόνη η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στη «Γιούβε» κι έμεινε εκτός συνέχειας. Για δεύτερη σερί σεζόν, μάλιστα, η πορεία της στη διοργάνωση σταματά στους προημιτελικούς, καθώς πέρυσι είχε αποκλειστεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Διαιτητής: Μπγιορν Κούιπερς (Ολλανδία)
Κίτρινες: Ινιέστα - Κιελίνι, Κεντίρα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Σέρζι Ρομπέρτο (78΄ Μαστσεράνο), Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (58΄ Πάκο Αλκάθερ), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (84΄ Λεμίνα), Ντιμπάλα (75΄ Μπαρτσάλι), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (88΄ Ασαμόα).

Πανηγυρικά στους «4» η Μονακό
Η εκπληκτική Μονακό πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Champions League. Μετά το νικηφόρο 3-2 στο «Σίγκναν Ιντούνα Παρκ» η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τη Ντόρτμουντ στο Πριγκιπάτο και με το τελικό 3-1 θα βρεθεί στην κλήρωση της 21ης Απριλίου που θα διεξαχθεί στην έδρα της UEFA, την Νιόν.
Το ματς, που ξεκίνησε με πεντάλεπτη καθυστέρηση λόγω της κίνησης που συνάντησε το πούλμαν της αποστολής των Βεστφαλών, είχε ουσιαστικά τελειώσει πριν το πρώτο 20λεπτο, καθώς οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρις στα τέρματα των Εμπαπέ (3΄) και Φαλκάο (17΄).
Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα στο δεύτερο μέρος, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 48΄ με τον Ρόις. Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Ζερμέν «έσβησε» τις όποιες ελπίδες είχαν οι Γερμανοί για να στείλουν το ματς στην παράταση.
Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)
ΜΟΝΑΚΟ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Τουρέ, Γκλικ, Τζέμερσον, Μεντί, Μουτίνιο, Μπακαγιόκο, Μπερνάρντο Σίλβα (90΄ Ράγκι), Λεμάρ, Φαλκάο (67΄ Ντιράρ), Εμπαπέ (81΄ Ζερμέν)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Τόμας Τούχελ): Μπούρκι, Πίστσεκ, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ (27΄ Ντεμπελε), Βάιγκλ, Σαχίν (46΄ Σμέλτσερ), Ρόις, Καγκάουα, Γκερέιρο (72΄ Πούλισιτς), Ομπαμεγιάνγκ
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Α΄ αγ. Β΄ αγ.
Μπάγερν (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 1-2 2-4 (παράταση)
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Λέστερ (Αγγλία) 1-0 1-1
Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Μονακό (Γαλλία) 2-3 1-3
Γιουβέντους (Ιταλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 3-0 0-0
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
2,3 Μαΐου και 9,10 Μαΐου
ΤΕΛΙΚΟΣ
3 Ιουνίου 2017 στο Κάρντιφ της Ουαλίας
Newsroom ΔΟΛ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget