PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Χαμός με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor! Αποχώρησε

Χαμός με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor! Αποχώρησε
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, φαίνεται πως υπάρχει... διαρροή πως η αθλητικογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλά σχόλια μέσω twitter από χρήστες οι οποίοι την έχουν... στοχοποιήσει επειδή βρισκόταν στην κλίκα του Στέλιου Χανταμπάκη.
Ο τελευταίος αποχώρησε, ενώ πρόσφατα έφυγε από το παιχνίδι και ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος ήταν ο κολλητός του μέσα στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τα σχόλια λοιπόν η επόμενη που θα "μαυριζόταν" σε κάποια ψηφοφορία θα ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Το "παιδί του ΣΚΑΪ" μάλιστα φαίνεται... ενημερώνεται από την παραγωγή για τα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη στην Ελλάδα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα και η ατάκα της στο κουίζ "Πάλι θα παίξω παντού", αλλά και νωρίτερα στο παιχνίδι όταν δήλωνε πως "άλλη είναι η εικόνα που έχει ο κόσμος για τον Ντάνο".
Όπως και να χει σύμφωνα με τα όσα σημείωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή "La biri biri", υπάρχουν φήμες πως η Ευρυδίκη έχει αποχωρήσει εδώ και μερικές ημέρες οικειοθελώς από το παιχνίδι καθώς έκρινε πως λάμβανε μόνο αρνητική δημοσιότητα. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και πριν λίγο καιρό η Ειρήνη Παπαδοπούλου, για άλλους βέβαια λόγους.
"Να πούμε ότι υπάρχουν πηγές που λένε ότι η Ευρυδίκη εδώ και μία εβδομάδα είναι έξω και υπάρχει και μια άλλη πηγή που λέει παιδιά δεν υπάρχει αποχώρηση. Εμείς σας τα λέμε, εσείς διαλέξτε τι θέλετε να πιστέψετε.
Υπάρχουν φήμες εδώ και καιρό. Χθες άτομο συγκεκριμένο και πολύ αξιόπιστο μου είπε ότι έχει βγει η Ευρυδίκη και είναι έξω, αλλά η δική μου πηγή μου λέει ότι δεν υπάρχει αποχώρηση. Μένει να δούμε τι θα δούμε" ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του "Ε".

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget