PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Το μεγαλύτερο γλέντι όλων των εποχών στο βόλεϊ γράφτηκε στο Ρέντη.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-3 Το μεγαλύτερο γλέντι όλων των εποχών στο βόλεϊ γράφτηκε στο Ρέντη.Ο αυτοκράτορας ΠΑΟΚ του υπερπαίκτη Ντάντε κάρφωσε τον Ολυμπιακό (1-3) και με νέο break πήρε το πρωτάθλημα του αιώνα ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά!
Φοβερός και τρομερός ΠΑΟΚ πήρε έναν πανάξιο και μάγκικο τίτλο με διπλό break μέσα στου Ρέντη, κατακτώντας το τρίτο του σερί πρωτάθλημα! Ο Δικέφαλος, αν και με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ισοφάριση της σειρά σε 2-2 από τον Ολυμπιακό, αν και χωρίς τον Σάσα Στάροβιτς, στη σύνθεσή του, έπαιξε καταπληκτικό βόλεϊ και με τους οδηγούς τους εκπληκτικούς Ντάντε, Τακουρίδη και Σαφράνοβιτς κέρδισε με 1-3 (22-25, 25-21, 25-23, 14-25) σετ τον Ολυμπιακό.

«Βούρκωσε» ο Παντακίδης: «Μία ζωή ΠΑΟΚ, αφιερωμένο στον Νάσο»
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα, 1 Web TV
2 ομάδες
Mε το… μαχαίρι στα δόντια ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ με τους παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα, παρά την «καυτή» ατμόσφαιρα στου Ρέντη, να αποδίδουν εκπληκτικό βόλεϊ και με μπροστάρηδες τους δύο ακραίους του Ντάντε και Σαφράνοβιτς, να παίρνει από νωρίς προβάδισμα ασφαλείας, το οποίο έφτασε στη μέγιστη τιμή του +6 (16-22).
O Σακόγλου ήταν αυτός που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Στάροβιτς, με τον ΠΑΟΚ να «χαλάει» με το πολύ καλό σέρβις του την υποδοχή του Ολυμπιακού. Βέβαια, ρόλο στην κατάκτηση του 1ου σετ (22-25) για την ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξαν και τα εκπληκτικά ποσοστά που είχαν στην επίθεση.
Ο Ολυμπιακός μη έχοντας άλλη λύση, ανέβασε την απόδοσή του σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, πίεσε πολύ την υποδοχή του ΠΑΟΚ από το σέρβις με τα σερβίς των Τσούπκοβιτς και Αγκάμεζ να βάζουν δύσκολα στους παίκτες του Ελγκέτα. Παράλληλα, ο Φιλίποφ, «τάϊσε» πολύ τους δύο κεντρικούς του, Νταφ και Κόστα, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει το 25-21.

Πάντως ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν παράτησε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να προσπεράσει σε δύο σημεία του παιχνιδιού τον Ολυμπιακό (9-10 και 12-13). Βέβαια, σε αντίθεση με το πρώτο σετ ο Τερζής δε μπόρεσε να βάλει στο παιχνίδι τον Ντάντε, με τον Σαφράνοβιτς να παίρνει πολλές μπάλες, ενώ πολύ καλός σε μπλοκ και επίθεση ήταν ο Τακουρίδης. Στον ΠΑΟΚ πάντως διαμαρτύρονται έντονα για της φάση του 8-6 όταν και ο Γεροθόδωρος έδωσε φιλέ στον Σαφράνοβιτς, με το video referee να μην τον δικαιώνει, όμως παρόλα αυτά, ο 1ος διαιτητής πήρε πάνω του τη φάση και έδειξε επανάληψη της φάσης.
Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το τρίτο σετ με τον ΠΑΟΚ να βγάζει τρομερό πάθος και με ένα εκπληκτικό σερί οκτώ πόντων να μετατρέπει το 7-4 σε 7-12, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, με την ομάδα του Ελγκέτα να έχει σε τρομερή μέρα τον Σαφράνοβιτς που έκανε φοβερά πράγματα σε άμυνα και επίθεση στο τάραφλεξ, ενώ από τα μέσα του σετ και έπειτα ο ανενεργός μέχρι εκείνο το σημείο Ντάντε να λαμβάνει δράση και με σερί πόντους να οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Δικέφαλο στην κατάκτηση του σετ. Κομβικό σημείο ήταν ο άσος του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, όταν έκανε το 22-24 με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι εκείνο το σημείο στο παιχνίδι.
Θέλοντας μόνο ένα σετ για να τελειώσει τη σειρά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μετέτρεψε το 4ο σετ σε ένα ατελείωτο πάρτι, με τους παίκτες του Χόρχε Ελγκέρα να μην αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ολυμπιακό.
Από το ξεκίνημα του σετ ο Δικέφαλος πήρε διαφορά, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει με 0-4, ενώ η διαφορά στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ είχε πάει στο +12 (6-18). Όπως ήταν λογικό, τα πάντα σε εκείνο το σημείο είχαν κριθεί με τον Γιάννη Τακουρίδη να κάνει εμφάνιση καριέρας τους Ντάντε και Σαφράνοβιτς να είναι ασταμάτητοι και τον Τερζή να έχει ρόλο… μαέστρου, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με (14-25) και πανηγυρίζει την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget