PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Διακοπή στον πέμπτο τελικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 51-66Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός επικράτησε δίκαια του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 51-66 και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας. Εκκενώθηκε το γήπεδο στο 1:56 πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Ο Παναθηναϊκός μιμήθηκε τη σεζόν 1998-99 και με πολύ πιο εύκολο τρόπο νίκησε στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό (51-66) κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας.
Οι Πειραιώτες έπαιξαν πολύ άσχημο μπάσκετ ειδικά στην επίθεσή τους και δε μπόρεσαν να ελέγξουν το άγχος τους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σχεδόν άριστα, βρήκαν ρυθμό πίσω από τα 6.75 (10 εύστοχα) και νίκησαν δίκαια. Ο πέμπτος τελικός δε ολοκληρώθηκε ποτέ αφού 1:54 πριν το τέλος σωρεία αντικειμένων, καπνογόνων και δυναμιτάκια έπεσαν στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε παίζοντας ορθόδοξο μπάσκετ, ακούμπησε τη μπάλα στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και εν συνεχεία βρίσκοντας τους σωστούς διαδρόμους πάσας βρήκε 3/3 τρίποντα (Παπανικολάου, δύο ο Μάντζαρης) και προηγήθηκε με 11-3 (4’). Οι «πράσινοι» στο ίδιο διάστημα έπαιζαν μονοδιάστατα (1/6τρ.) κάτι το οποίο άλλαξε η είσοδος του Γιάννη Μπουρούση κι έτσι μείωσαν σε 11-10 (7’).
Στην δεύτερη περίοδο ο Νικ Καλάθης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την αδιαφορία του Έρικ Γκριν στην άμυνα και βάζοντας 9 πόντους σε διάστημα πέντε λεπτών έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 21-25, (15’). Οι γηπεδούχοι στην επίθεση δεν έβρισκαν λύσεις, ήταν αρκετά στατικοί και με τρίποντο του Αντώνη Φώτση η διαφορά πήγε στο +7 (23-30, 17’) και λίγο αργότερα ο Κέι Σι Ρίβερς τον μιμήθηκε για το 23-34 (19’).
Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με δύο άστοχα ανενόχλητα σουτ τριών πόντων από τους Πειραιώτες, στοιχείο το οποίο πρόσθεσε ακόμη περισσότερο άγχος. Ειδικά από τη στιγμή που στην άλλη πλευρά του γηπέδου ο Παναθηναϊκός έπαιζε πολύ καλά κι έτσι με τρίποντα από Καλάθη, Τζέιμς και Γκέιμπριελ βρέθηκε στο +20 (27-47, 25’). Ο Ολυμπιακός είχε κολλήσει στην επίθεση, οι παίκτες του έχαναν ακόμη και τις βολές.. Παρ΄ όλα αυτά μείωσαν σε 34-49, όμως πέντε σερί πόντοι του Νίκου Παππάς και ισάριθμα λάθη του Γκριν η διαφορά πήγε πάλι στους 19 πόντους (34-55, 29’).

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget