PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Οπαδοί του ΠΑΟΚ έπαιξαν ξύλο με Πακιστανούς και η ΠΑΕ τους δίνει... συγχαρητήρια

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έπαιξαν ξύλο με Πακιστανούς και η ΠΑΕ τους δίνει... συγχαρητήριαΗ διοίκηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είδε μόνο την παρουσία των οπαδών της στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και αγνόησε τα όσα συνέβησαν στην ΟμόνοιαΜπορεί το μεσημέρι της Κυριακής οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πλατεία Ομονοίας όταν έπαιξαν ξύλο με Πακιστανούς που πραγματοποιούσαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτό είναι σαν να μην συνέβη ποτέ.
Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, μάλιστα, όχι μόνο δεν ένοιωσε την ανάγκη να βγάλει μια ανακοίνωση για τη συμπεριφορά των οπαδών της αλλά λίγες ώρες αργότερα τους έδωσε και... συγχαρητήρια!
Με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πως δεν είδε όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας και έδωσε συγχαρητήρια στους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά για τη συμπεριφορά τους εντός του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στη νέα εκτός έδρας «γκέλα» της ομάδας μετά το 2-2 με τους κυανέρυθρους.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε, δε, η αναφορά στο tweet της φράσης «όπως πάντα» για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ λίγες ώρες μετά τα επεισόδια που έφτασαν μέχρι το εξωτερικό καθώς το βίντεο μεταδόθηκε και από το κανάλι Russia Today.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget