PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Συνελήφθη ο 'βασιλιάς των τσιγγάνων' Κώστας Βιλανάκης

Συνελήφθη ο 'βασιλιάς των τσιγγάνων' Κώστας Βιλανάκης
Βρέθηκε σε κρύπτη πίσω από το κρεβάτι του
Τον έψαχνε καιρό η ΕΛ.ΑΣ. για να εκτελέσει και το υπόλοιπο της ποινής του για την ανθρωποκτονία σε βάρος του ανιψιού του. Τελικά εντοπίστηκε μέσα σε μία ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει μέσα στον τοίχο του υπνοδωματίου του πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού
Έναν απίστευτο τρόπο σκαρφίστηκε ο «βασιλιάς των Ρομά» στη Θεσσαλία προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του από τις Αρχές. Πρόκειται για το πλέον διαβόητο όνομα στις οικογένειες των Ρομά από την Θεσσαλία, το οποίο έχει απασχολήσει επί δύο δεκαετίες τόσο τις Αρχές όσο και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Ο 62χρονος είχε κατασκευάσει μία ειδική κρύπτη στον τοίχο του υπνοδωματίου του, την οποία έκρυβε περίτεχνα με το κεφαλάρι του κρεβατιού και κρυβόταν μέσα σε αυτή για να μην τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν συχνά-πυκνά για την εκτέλεση εντάλματος σε βάρος του.
Τελικά όμως διαπίστωσαν πως κρυβόταν μέσα στο σπίτι και αφού τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν δεδομένου ότι εκκρεμεί σε βάρος του διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας που διατάσσει τη σύλληψή του για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του είχε επιβληθεί (δηλαδή ποινή φυλάκισης 7 ετών, 6 μηνών και 7 ημερών) για ανθρωποκτονία.
Πρόκειται για την υπόθεση δολοφονίας του ανιψιού του το 1998, για την οποία είχε καταδικασθεί και αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ αργότερα έγινε γνωστός και για το μεγάλο κύκλωμα τοκογλυφίας που δρούσε στην περιοχή.
Στην περιοχή της Γιάννουλης στήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, όπου συνολικά συνελήφθησαν έξι Ρομά και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, κυνηγετικά όπλα, αεροβόλα, φυσίγγια και κροτίδες.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν 30 έλεγχοι σε οχήματα, δέκα νομότυπες έρευνες σε οικίες, 47 έλεγχοι ατόμων και εννέα προσαγωγές ατόμων.
Συνολικά, κατασχέθηκαν δύο αεροβόλα πιστόλια, τέσσερα κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, 79 φυσίγγια, μία σφαίρα πυροβόλου όπλου, 40 καψύλλια, 51 κροτίδες, 67 ναρκωτικά δισκία, 49 δισκία αναβολικού φαρμάκου και δύο φορητοί ασύρματοι, συντονισμένοι στις συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget