PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Αυτοκτόνησε 21 ετών φοιτητής απο την Κατερίνη

Αυτοκτόνησε 21 ετών φοιτητής απο την Κατερίνη
Οι Αρχές έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ενώ όπως φαίνεται ο 21χρονος είχε δέσει ένα σχοινί σε σημείο του απορροφητήρα από το οποίο και απαγχονίστηκε. Πάγωσαν τα Ιωάννινα στο άκουσμα της είδησης ότι βρέθηκε νεκρός ένας 21χρονος φοιτητής στο διαμέρισμά του.Ο νεαρός φοιτητής που ήταν δευτεροετής της Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και καταγόταν από την Κατερίνη, βρέθηκε απαγχονισμένος στην κουζίνα του διαμερίσματός του, όπου είχε δέσει τον βρόγχο σε ένα σημείο του απορροφητήρα.
Όλη την ημέρα χθες η μητέρα του τον αναζητούσε στο κινητό του τηλέφωνο δίχως εκείνος να απαντά, με αποτέλεσμα το βράδυ πλέον να ενημερώσει την Αστυνομία που πήγε στο σημείο μαζί με κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και τον βρήκαν νεκρό στην κουζίνα.
Στο σπίτι δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος παραβίασης και οι Αρχές έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο δεν εντοπίστηκε ούτε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που ο νεαρός φοιτητής οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.
Οι Αρχές των Ιωαννίνων που ερευνούν την υπόθεση, θα λάβουν καταθέσεις από το οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον του φοιτητή και από συμφοιτητές και καθηγητές του, σε μία προσπάθεια να σχηματίσουν μία εικόνα για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ οι αστυνομικοί θα αναμένουν και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget