PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Βαριά καμπάνα περιμένει τον Ολυμπιακό από τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Βαριά καμπάνα περιμένει τον Ολυμπιακό από τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚΗ εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο μετά την λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ και οι βιαιοπραγίες σε βάρος των ΜΑΤ, θα επιφέρουν εξοντωτικές καμπάνες για την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
Bαριές καμπάνες προβλέπονται στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν μετά την λήξη του ντέρμπι ανάμγήεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Για τα επεισόδια αυτά, οι κανονισμοί προβλέπουν βαρύτατες καμπάνες και συγκεκριμένα ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 2 έως 4 αγωνιστικές, παράλληλα με αφαίρεση 3 βαθμών!
Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπει το Άρθρο 15, παράγραφος 4 του Πειθαρχικού Κώδικα που αφορά: «Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου»:
«Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, όπως και η δημιουργία επεισοδίων στα αποδυτήρια, στις κερκίδες ή στον εν γένει χώρο του γηπέδου επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:
β) Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή 50.000 έως 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές 2 έως 4 αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών».

Πηγή:eleftherostypos.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget