PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ο Μέσι ζήτησε...φανέλα άλλου παίκτη για πρώτη φορά στην καριέρα του

Ο Μέσι ζήτησε...φανέλα άλλου παίκτη για πρώτη φορά στην καριέρα τουΕννοείται πως όταν θα έφτανε αυτή η στιγμή, δεν θα αφορούσε έναν... οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε για πρώτη φορά στη ζωή του φανέλα κάποιου άλλου και αυτός ήταν ο Αντρές Ινιέστα, αφού ήθελε να έχει κάτι από εκείνον στην προσωπική του συλλογή...
Κλείνοντας το τεράστιο κεφάλαιο της Μπαρτσελόνα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, οΑντρές Ινιέστα άκουσε από τον Μέσι πως θα ήθελε να έχει μια φανέλα του ανάμεσα στα υπόλοιπα αναμνηστικά που κοσμούν το σπίτι του από τη μέχρι στιγμής παρουσία του στα γήπεδα.
«Δεν ήθελα ποτέ άλλοτε να του ζητήσω μια φανέλα, αλλά το έκανα από τη στιγμή που έμαθα ότι θα έφευγε...» είπε ο Αργεντινός αστέρας στην τηλεόραση της πατρίδας του, αποκαλύπτοντας και το μήνυμα που του έγραψε ο Ισπανός θρύλος στο πίσω μέρος της εμφάνισης που του χάρισε:
«Ήταν χαρά και τιμή μου που έπαιξα τόσα χρόνια δίπλα σου και μοιραστήκαμε μεγάλες στιγμές. Δεν υπάρχει κανείς άλλος σαν εσένα, είσαι ο κορυφαίος. Σε ευχαριστώ για όλα...»

Πηγή: filathlos.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget