PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Εισέβαλε ληστής σπίτι της-Νύχτα τρόμου για δημοσιογράφο

Εισέβαλε ληστής σπίτι της-Νύχτα τρόμου για δημοσιογράφοΝύχτα τρόμου για δημοσιογράφο που εισέβαλε ληστής σπίτι τηςΠήγε να πάρει αγκαλιά το παιδί της, όμως ο δράστης την χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε σε μια καρέκλα και της έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα
Σοκ προκαλεί η περιγραφή της δημοσιογράφου Κάτιας Νιακάρη, που χθες το βράδυ έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της και μπροστά στο 2,5 ετών παιδί της.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε την απίστευτη περιπέτειά της όταν την ώρα που πήγε να βάλει το παιδί της για ύπνο, άκουσε έναν θόρυβο και σηκώθηκε για να δει τι ήταν, για να αντικρίσει έναν άνδρα μέσα στο σαλόνι της.
Το παιδάκι της σηκώθηκε κι εκείνη είπε στον ληστή ότι δεν είχε χρήματα στο σπίτι, παρακαλώντας τον να μην πειράξει το παιδί.
Πήγε να πάρει αγκαλιά το παιδί της, όμως ο δράστης την χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε σε μια καρέκλα και της έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα.

Το παιδί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.

«Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα», περιγράφει η ίδια, συμπληρώνοντας ότι, «ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί».

Ο ληστής στη συνέχεια έψαξε όλο το σπίτι, το έκανε άνω –κάτω, άνοιξε συρτάρια, ντουλάπια, τα πάντα, για να φύγει με άδεια χέρια και να αφήσει τη γυναίκα και το παιδί στο σπίτι.

Η δημοσιογράφος έμεινε δεμένη στην καρέκλα από τις 9 και γύρω στις 11 κατάφερε να βγάλει τη μονωτική ταινία από το στόμα της, να συρθεί μέχρι την έξοδο του διαμερίσματος και να φωνάξει για βοήθεια. Κάποιος γείτονας που την άκουσε κάλεσε την αστυνομία.

Η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο πρόσωπο, καθώς και ένα αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ το παιδί δεν έπαιξε και δεν έφαγε καθόλου.

Τώρα έχει να αντιμετωπίσει τον «Γολγοθά» των καταθέσεων και των ιατροδικαστικών εξετάσεων, ώστε το ζήτημα να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

«Τα έβλεπα, αλλά αυτό που έζησα δεν έχω τρόπο να το ξεπεράσω», είπε ευχόμενη να μην ζήσει κανένας άλλος τον εφιάλτη που βίωσε εκείνη.

Πηγή:in.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget