PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Η μάχη συνεχίζεται

Η μάχη συνεχίζεταιΗ μάχη συνεχίζεται, με το ιατρικό, νοσηλευτικό και υγειονομικό προσωπικό, να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα, κάθε στιγμή θα τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, καθώς και τους εργαζομένους στον ΕΟΔΥ, στο Υπουργείο Υγείας , στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και τις υπόλοιπες κρατικές υπηρεσίες που δίνουν και αυτοί τη δική τους μάχη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως οφείλουμε και στους αφανείς ήρωες της δικής μας δύσκολης καθημερινότητας. Σε εκείνους που χωρίς τη δική τους βοήθεια τα δύσκολα θα ήταν αδύνατα.
Στους εργαζόμενους των Super Market, στα παιδιά των delivery, στους νέους που εργάζονται στις καφετέριες και τα εστιατόρια που κάνουν διανομές, στους υπαλλήλων των ταχυδρομείων και των courier, στους νέους εκείνους που εργάζονται στα βενζινάδικα, στα πρατήρια καυσίμων, στους συνανθρώπους μας πίσω από τα γκισέ και τα γραφεία των τραπεζών, στους ακούραστους εργαζόμενους των υπηρεσιών καθαριότητας των δήμων και σε όλα τα στελέχη των ΟΤΑ α και β βαθμού, σε όσους εργάζονται στα καταστήματα παροχής υπηρεσιών που παραμένουν ανοικτά, υπηρεσιών που χωρίς την παροχή τους, τίποτα. μα τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ όλους αυτούς που θα έπρεπε να είναι στο σπίτι τους αλλά δεν μπορούν.
Και ο πιο απλός τρόπος, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να τους δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας είναι ένας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!
N. Χαρδαλιάς, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget