PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Συμπλοκή μεταναστών με μαχαίρια στην Κατερίνη

Συμπλοκή μεταναστών με μαχαίρια στην ΚατερίνηΠληθαίνουν δυστυχώς τά κρούσματαΠληθαίνουν δυστυχώς τά κρούσματα λαθρομεταναστών στην Κατερίνη.

Μετά από τις πρό μηνών σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες της πόλης μας (βλέπε εδώ και εδώ), αλλά μετά και από το προχθεσινό περιστατικό με ολόγυμνους λαθρομετανάστες που καλούσαν γυναίκα να βγεί από το σπίτι της στις 3.30 τα ξημερώματα (και τόσα άλλα περιστατικά που δέν βλέπουν το φως της δημοσιότητας), είχαμε και άλλο περιστατικό εχθές το απόγευμα στην Κατερίνη, με μαχαιρώματα και συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα: Το ρεπορτάζ μου λέει ότι, εχθές (04.05.2020) στις 5.15 περίπου το απόγευμα και επί της οδού Κίου, μετά από προσωπικές διαφορές, συνεπλάκησαν Σύροι λαθρομετανάστες όπου ο ένας εξ αυτών, 34 ετών, έβγαλε δύο αιχμηρά αντικείμενα και επιτέθηκε σε δύο συμπατριώτες του, πατέρα και γιό, 39 και 18 ετών αντίστοιχα, τραυματίζοντας τους σοβαρά.
Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν οι τραυματίες στο Νοσοκομείο Κατερίνης ενώ η αστυνομία που έφτασε αμέσως στο σημείο συνέλαβε τον 34χρονο δράστη και με την σχετική δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια της συμπλοκής.

πηγή πληροφοριών: pieria.tv

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget