PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Κανονικά οι συναυλίες στο 49ο Φεστιβάλ ΟλύμπουΣε ανακοίνωση του ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου

Κανονικά οι συναυλίες στο 49ο Φεστιβάλ ΟλύμπουΣε ανακοίνωση του ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου αναφέρει τα εξής:Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από την τελευταία ανακοίνωση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωνοϊού, σχετικών με τις συναυλίες και τις γενικότερες παραστάσεις, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, γνωστοποιεί και διευκρινίζει.

Η ανακοίνωση που αναφέρει ότι αναστέλλεται σε ολόκληρη τη χώρα κάθε δημόσια εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες είναι όρθιοι, περιλαμβανομένων συναυλιών και παραστάσεων, δεν αφορά τις οργανωμένες συναυλίες με καθήμενους, όπως αυτές πραγματοποιούνται στο 49ο Φεστιβάλ Ολύμπου.

Τα νέα περιοριστικά μέτρα αφορούν μόνο στις περιπτώσεις bar στις οποίες φιλοξενούνται live με όρθιο κοινό και μόνο.

  Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020, στις 9:00 μ μ στο αρχαίο θέατρο Δίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Όπως επίσης κανονικά θα υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες συναυλίες και λοιπές παραστάσεις του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου.   Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου με πλήρη επίγνωση των προβλημάτων που προκύπτουν από τη γνωστή πανδημία θα συνεχίσει με την ίδια υπευθυνότητα να τηρεί τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα προστασίας του κοινού και των καλλιτεχνών.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget