PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Πιερία: Λιποθύμησε ιδιοκτήτης beach bar στον Πλαταμώνα όταν τού επέβαλαν το πρόστιμο (video)

 

Πιερία: Λιποθύμησε ιδιοκτήτης beach bar στον Πλαταμώνα όταν τού επέβαλαν το πρόστιμο (video)

Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα στην Πιερία μετά τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται από εχθές σε ισχύ από χθες Σάββατο 22 Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως και τις 31 Αυγούστου.

Ειδικότερα, η κάμερα του Star κατέγραψε τη στιγμή του ελέγχου σε beach bar στον Πλαταμώνα όπου νεαροί ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, καθώς όπως εύκολα φαντάζεται κανείς υπήρχαν δυσκολίες στην τήρηση των μέτρων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από τη στιγμή του ελέγχου, κάτω από τις ομπρέλες σε beach bar στον Πλαταμώνα, τα άτομα ήταν περισσότερα του προβλεπόμενου.

Υπενθυμίζεται ότι επιτρέπονται μέχρι 2, όμως εκεί υπήρχαν 4, 5, ακόμα και 6.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο υπάλληλος του καταστήματος που δούλευε εκείνη τη στιγμή του ελέγχου ακούγεται να λέει στο κλιμάκιο που διενεργούσε τον έλεγχο «τι να κάνω;» και αμέσως μετά να πηγαίνει και να τους λέει «παιδιά δεν σας είπα να μην κάθεστε παραπάνω από 2 σε κάθε ομπρέλα».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη το προβλεπόμενο πρόστιμο και στο άκουσμα του ποσού, ο καταστηματάρχης λιποθύμησε

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget