PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





ΠΑΟΚ - Μπενφίκα 2-1


Ο
#ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ μετά από εκπληκτική προσπάθεια από τα αριστερά. 

Ο
 
#Γιαννούλης έβαλε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, με τον Ρούμπεν Ντίας να παρεμβάλλεται στη φάση.


Δε
ύ
τερο γκολ για τον Δικέφαλο του Βορρά!

Ο ΠΑΟΚ υπέταξε και την Μπενφίκα στο γήπεδο της Τούμπας στην νοκ άουτ μονομαχία με φόντο τα αστέρια του UEFA Champions League.
Ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης είχε στο πρώτο ημίχρονο μοναδικό πρωταγωνιστή τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους έβγαλαν στο τερέν την ποιότητά τους αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα πρώτα 45 λεπτά.
Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά στο ημίχρονο πίστεψαν ότι μπορούν να νικήσουν και να προκριθούν στον επόμενο γύρο και επέστρεψαν πιο ώριμοι στον αγωνιστικό χώρο. Κράτησαν περισσότερο την μπάλα, βρήκαν με τον Δημήτρη Γιαννούλη τους ανοιχτούς χώρους και χτύπησαν δύο φορές στην αντεπίθεση.
Την πρώτη ο Βερτόνγκεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα τους και την δεύτερη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, ο Σέρβος Άντριγια Ζίφκοβιτς πλήγωσε την πρώην του ομάδα κάνοντας το 2-0.
Οι Πορτογάλοι παίζοντας φουλ επίθεση το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Ράφα.
Επόμενη μάχη για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη Τρίτη στη Ρωσία ο αγώνας Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα μετά στην Τούμπα.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget