PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Συμφώνησε με τη Nova ο ΠΑΟΚ

 

Συμφώνησε με τη Nova ο ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» τα βρήκαν με το συνδρομητικό κανάλι και θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα του. Στη συμφωνία και το ματς του γ' προκριματικού του Champions League με τη Μπενφίκα.

Στην αγκαλιά της Nova επιστρέφει ο ΠΑΟΚ μετά από ένα χρόνο! Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συμφώνησε με το συνδρομητικό μετά από διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών και θα υπογράψουν συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ενημερωθεί για τη διάθεση της Nova να υπάρξει νέος κύκλος επαφών και από τη στιγμή που έκρινε ικανοποιητική την προσφορά της, έδωσε το «πράσινο» φως για το deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει 7 εκατομμύρια ευρώ και θα μπορεί να πάρει άλλο ένα υπό τη μορφή μπόνους.

Επιπροσθέτως, η Nova θα μεταδώσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League στην Τούμπα.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν «διαρρεύσει», ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει ένα εκατομμύριο ευρώ για τα δικαιώματα του συγκεκριμένου ματς.

Ο ΠΑΟΚ τα είχε «σπάσει» με τη Nova το προηγούμενο καλοκαίρι, αφού θεώρησε ότι του προσέφερε λίγα χρήματα. Για αυτό, τότε είχε δημιουργήσει την πρώτη ποδοσφαιρική πλατφόρμα στην Ελλάδα, το PAOK TV.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget