PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ Γ. Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ! Πάνω από 10 γιατροί σήμερα ΘΕΤΙΚΟΙ στον Covid-19!



ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ Γ. Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ! Πάνω από 10 γιατροί σήμερα ΘΕΤΙΚΟΙ στον Covid-19!

Ανάμεσά τους και 2 Διευθυντές Κλινικών! Κινδυνεύει και ο Υφυπουργός που ήρθε χθες;

Σήμερα είναι η πιο δύσκολη ημέρα για τον νοσοκομείο, αλλά και για τους κατοίκους της Πιερίας. Εκεί που ήταν ήδη θετικοί δεκάδες γιατροί, νοσηλευτές και βοηθητικοί του νοσοκομείου μας, ήρθε και η σημερινή βόμβα.

Πάνω από 10 γιατροί βγήκαν θετικοί στον ιό. Μαιευτηρες, ορθοπεδικοί, παθολόγοι, χειρουργοί, καρδιολόγο κτλ. Φυσικά στα νέα κρούσματα υπάρχουν και νοσηλευτές, αλλά και υπάλληλοι στα μαγειρεία.

Ανάμεσα στους γιατρούς είναι και 2 Διευθυντές Κλινικών. Το πρόβλημα πλέον του νοσοκομείου είναι λειτουργικό, αφού τέθηκαν εκτός μάχης πολύ έμπειρα και ικανά στελέχη του. Και εκεί που χθες ζητούσαμε από τον υπουργό βοήθεια σε προσωπικό, πλέον δεν διαθέτουμε ούτε τα βασικά μας όπλα.

Η κατάσταση πλέον στο νοσοκομείο έχει γίνει επικίνδυνη και καλό θα είναι να το αποφεύγουν όσοι δεν έχουν σοβαρό λόγο να βρίσκονται εκεί. Να γιατί έπρεπε να είναι ανοιχτό το παλιό μας νοσοκομείο. Τώρα δεν θα είχαμε κανένα από τα προβλήματα που δημιουργήθηκε από το ανακάτεμα όλων των Κλινικών με τα περιστατικά covid-19.

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget