PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Σε συνεχή επιχειρησιακή δράση του συνόλου του μηχανισμού του Δήμου για την αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας

Σε συνεχή επιχειρησιακή δράση του συνόλου του μηχανισμού του Δήμου για την αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Σε συνεχή επιχειρησιακή δράση του συνόλου του μηχανισμού του Δήμου για την αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας

Σε συνεχή επιχειρησιακή δράση βρίσκεται από τις 3 το απόγευμα χθες Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 το σύνολο του μηχανισμού του Δήμου Δίου-Ολύμπου για την αντιμετώπιση του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας, που πλήττει την περιοχή.

Συνολικά 15 οχήματα (εκχιονιστικά, αλατιέρες, βυτιοφόρα) επιχειρούν αδιάκοπα, έως και αυτή την ώρα, σε όλο τον Δήμο, ενώ μέσα σε 24 ώρες χρησιμοποιήθηκαν 200 τόνοι αλάτι.

Παράλληλα, το σύνολο του τεχνικού προσωπικού του Δήμου εργάζεται εντατικά, σε κυκλικές βάρδιες όλο το 24ωρο.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρήθηκαν στην Κοινότητα Λιτοχώρου, όπου το χιόνι άγγιξε τα 40 εκ ύψος, καθώς και στις Κοινότητες Σκοτίνας και Νέου Παντελεήμονα, με το χιόνι να φτάνει μέχρι το παραλιακό μέτωπο.

Η επιχειρησιακή δράση συνεχίζεται και τόσο ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος όσο και οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων βρίσκονται επί ποδός για την επίβλεψη της πορείας της αντιμετώπισης της σφοδρής κακοκαιρίας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις, να κάνουν χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σύμφωνα με τις οδηγίες της Τροχαίας, ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να επικοινωνήσουν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2352350160, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.








Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget