PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ξεκινά η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση για τη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση

Ξεκινά η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση για τη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση

Από την Παρασκευή 6/11/2020, ξεκίνησε η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση, όπως αυτή προβλέπεται από τον ανανεωμένο Χάρτη Συχνοτήτων που εκπόνησε η Πολιτεία και αναφέρεται στην ΚΥΑ 18/2020, ΦΕΚ Β’ 1752, 7/5/2020.
Κατά την μετάβαση στις νέες κατοχυρωμένες συχνότητες της ψηφιακής τηλεόρασης, όσοι τηλεθεατές λαμβάνετε ήδη επίγειο ψηφιακό σήμα μέσω της Digea θα χρειαστεί να επανασυντονίσετε τους δέκτες σας [τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή]. 
Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τον δέκτη σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Tην Παρασκευή 19/03/2021, θα πραγματοποιηθεί από κοινού και από τους δύο παρόχους επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, την ΕΡΤ και την Digea, η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση, όπως αυτή προβλέπεται από τον ανανεωμένο Χάρτη Συχνοτήτων που εκπόνησε η Πολιτεία και αφορά τις περιοχές: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική.

Όσοι κάτοικοι λαμβάνετε επίγειο ψηφιακό σήμα από τα κέντρα εκπομπής που αναφέρονται παρακάτω, θα χρειαστεί στις 19 Μαρτίου 2021 να επανασυντονίσετε τον δέκτη σας (τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή), καθώς πλέον το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα μεταδίδεται σε νέες συχνότητες. Διαφορετικά θα χάσετε όλα τα κανάλια και θα βλέπετε μαύρο στις οθόνες σας.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget