PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Για σταδιακή αλλαγή του καιρού από σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας προειδοποιεί και ο Σάκης Αρναούτογλου

«Ο καιρός θα είναι μαλακός τα ξημερώματα της Πέμπτης» τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου, σημειώνοντας πως η θερμοκρασία δεν θα πέσει κάτω από τους 5 βαθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, εκτός από κάποια «δυάρια» στη Θράκη όπου και θα αρχίσει να ψυχραίνει ο καιρός πιο γρήγορα από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Βροχές θα σημειωθούν κατά τόπους, όχι όμως στα βόρεια, ενώ άστατος αναμένεται ο καιρός στην Κρήτη αργά το απόγευμα. Από το βράδυ πάντως θα έχει βελτιωθεί σε ολόκληρη τη χώρα.
Την Παρασκευή, 12 Μαρτίου, καλός καιρός θα επικρατεί σχεδόν σε όλη στην Ελλάδα, με εξαίρεση μια συννεφιά στα βόρεια το μεσημέρι.
Το Σάββατο, 13 Μαρτίου, αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, ωστόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους από τα δυτικά προς τα ανατολικά, σκεπάζοντας τη χώρα.
Παράλληλα, νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν την Κυριακή, ενώ δεν αποκλείεται η επίμονη συννεφιά σε όλη σχεδόν τη χώρα να προκαλέσει κάποιες ασθενείς βροχές, ταυτόχρονα με την πτώση της θερμοκρασίας.
Η Πέμπτη θα είναι πάντως η πιο κρύα ημέρα της εβδομάδας, αντίθετα με το Σάββατο που ο υδράργυρος μπορεί να «χτυπήσει» ακόμα και 20άρια.
Σύμφωνα πάντα με τον Σάκη Αρναούτογλου την Καθαρά Δευτέρα και την Τρίτη 16 του Μαρτίου θα έχει λίγο περισσότερο κρύο στη βόρεια κυρίως Ελλάδα, ενώ μέχρι τις 20 του μήνα περιμένουμε κρύες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη προς τα Βαλκάνια, οι οποίες αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο αν θα επηρεάσουν μόνο τη βόρεια Ελλάδα ή και άλλες περιοχές.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget