PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Πως θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο στην Πιερία από σήμερα Δευτέρα 05/4

Πως θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο στην Πιερία από σήμερα Δευτέρα 05/4

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, τα μέτρα που θα ισχύουν από Δευτέρα 5 Απριλίου θα είναι τα ακόλουθα :
  • Ο καταναλωτής θα στέλνει ένα SMS στον αριθμό 13032 που θα επιτρέπει την μετακίνησή του και για 3 ώρες συνολικής διάρκειας. Δεύτερο SMS, μέσα στην διάρκεια της ίδιας ημέρας, δεν θα επιτρέπεται.
  • Η μετακίνηση για την πραγματοποίηση αγορών μπορεί να γίνει και από Δήμο σε Δήμο.
  • Η προσέλευση των καταναλωτών θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, είτε με τη μέθοδο του click away είτε με τη μέθοδο του click inside για όλα τα είδη λιανικού εμπορίου.
  • Μέσα στην διάρκεια των 3 ωρών επιτρέπονται πολλαπλά ραντεβού για επισκέψεις σε περισσότερα καταστήματα.
  • Θα πρέπει να υπάρχει απαντητικό SMS ή e-mail από το κατάστημα, ως αποδεικτικό για το ραντεβού, ώστε να μπορεί να γίνει ο έλεγχος.
  • Για όλα τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν, ισχύει ο περιορισμός του ενός ατόμου ανά 25 τ.μ. εμπορικού χώρου και ανώτατο όριο 20 επισκεπτών ταυτοχρόνως ανά κατάστημα.
  • Από τους παραπάνω αριθμούς εξαιρείται το υπαλληλικό/διευθυντικό προσωπικό, ενώ σε πολύ μικρά καταστήματα κάτω των 25 τ.μ. θα επιτρέπεται η παρουσία μόνο ενός πελάτη κάθε φορά.
Είναι πολύ σημαντικό να τηρηθούν απαρέγκλιτα τα υγειονομικά μέτρα και οι επιχειρήσεις μας να κάνουν τα αδύνατα – δυνατά, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, η υπερκινητικότητα και οι ουρές αναμονής και να μην δοθεί καμία ευκαιρία σε κανέναν να εισηγηθεί και πάλι το κλείσιμο του λιανεμπορίου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget