PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Πού θα αγωνίζεται ο Χρήστος Τζόλης τη νέα σεζόν;

Πού θα αγωνίζεται ο Χρήστος Τζόλης τη νέα σεζόν;

Αν υπάρχει κάτι στον πλανήτη ΠΑΟΚ που τη φετινή χρονιά να ξεχωρίζει και να λάμπει, τότε δεν είναι άλλο από αυτό το παιδί-θαύμα. Τον Χρήστο Τζόλη που έχει κάνει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ασχολείται με τα κατορθώματά του και να βρίσκεται στο μπλοκάκι των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών clubs για την απόκτησή του.
Ο ίδιος συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην αποκαλύπτει πολλά για το μέλλον του. Σκέφτεται μόνο τον ΠΑΟΚ, τον επόμενο αγώνα και το πώς θα καταφέρει να βελτιωθεί και να βοηθήσει τον σύλλογο στον οποίο ανήκει.

Ωστόσο οι σειρήνες από την Ευρώπη ήδη ηχούν στα αυτιά του και όσο και να τα κλείνει, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιγουράρει ως η ομάδα που θα τον κάνει δικό της από τη νέα χρονιά και τα στοιχήματα ήδη πέφτουν βροχή.

Σύμφωνα με τα ειδικά στοιχήματα της Novibet, η απόδοση ώστε ο Χρήστος Τζόλης να μετακομίσει στο Μάντσεστερ για χάρη της Γιουνάιτεντ από τη νέα αγωνιστική σεζόν βρίσκεται στο 2.30 ενώ το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ στο 2.60. Η Κλαμπ Μπριζ είναι το τρίτο φαβορί με 3.00, ωστόσο στο κόλπο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.
Ένα σενάριο βόμβα που αν ευδοκιμήσει πληρώνει σε απόδοση 31.00.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget