PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ανακοινώσεις Χαρδαλιά: Ανοίγει η μουσική στα καφέ - μπαρ, σπίτι στις 01.30

Ανακοινώσεις Χαρδαλιά: Ανοίγει η μουσική στα καφέ - μπαρ, σπίτι στις 01.30

Σήμερα η νέα άρση μέτρων με τις ανακοινώσεις να γίνονται στις 19.00 το απόγευμα

Σήμερα Τετάρτη στις 7 το απόγευμα θα γίνουν ανακοινώσεις για την επόμενη δέσμη μέτρων που θα αρθούν και αφορούν, μεταξύ άλλων, την απαγόρευση κυκλοφορίας, τη μουσική στην εστίαση και τον αριθμό καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις.

Τις ανακοινώσεις θα κάνουν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του protothema.gr από την επιτροπή, οι επιστήμονες φαίνεται να δίνουν το πράσινο φως για τα επόμενα βήματα χαλάρωσης και μάλιστα άμεσα.

Έτσι από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η μουσική θα επιστρέψει στην εστίαση επιτρέποντας έτσι την πιο ομαλή λειτουργία των εν λόγω καταστημάτων. Την ίδια ώρα αναμένεται να επεκταθεί το ωράριο κυκλοφορίας κατά μία ώρα με την απαγόρευση, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να ξεκινά στη 01:30 αντί για τις 12:30 που ισχύει σήμερα. Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο εντός του μήνα σε νέα συνεδρίαση να αποφασιστεί και η πλήρης κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας με την πιο πιθανή ημερομηνία να είναι η 1η Ιουλίου.

Οι παραπάνω αποφάσεις λαμβάνονται έχοντας υπόψιν παράλληλα πως το τελευταίο διάστημα πολλά καταστήματα δεν τηρούσαν την απαγόρευση της μουσικής ενώ την ίδια ώρα ολοένα και περισσότερα και πολυπληθέστερα είναι τα κορωνοπάρτι που διοργανώνονται ανά την επικράτεια.

Τέλος, ένα ακόμα μέτρο που θα χαλαρώσει αφορά στην διεξαγωγή των δεξιώσεων των βαπτίσεων και των γάμων. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του protothema.gr οι λοιμωξιολόγοι φαίνεται πως δίνουν το πράσινο φως, παράλληλα με τα παραπάνω μέτρα, να αυξηθεί και το όριο των ατόμων στις δεξιώσεις αυτές από 100 σε 200 αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου. Με τον τρόπο αυτό ικανοποιείται και ένα αίτημα του κλάδου που θα συμβάλει στην ομαλότερη λειτουργία των κτημάτων και των catering.

                                      Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget