PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής: Με μάσκες οι εργαζόμενες - Όριο 15 λεπτά ανά πελάτη

Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής: Με μάσκες οι εργαζόμενες - Όριο 15 λεπτά ανά πελάτη

Kατά τη σεξουαλική επαφή θα πρέπει να εφαρμόζονται στάσεις που εξασφαλίζουν… απόσταση και όχι επαφή πρόσωπο με πρόσωπο
Σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουνίου, άνοιξαν ξανά οι οίκοι ανοχής και η λειτουργία τους θα γίνει σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του 2020 και με περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται λόγω κορωνοϊού.
Σε αυτό προβλέπεται, μεταξύ άλλων, αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία), ανοιχτά παράθυρα και πόρτες (εκτός φυσικά του δωματίου συνεύρεσης), ένας πελάτη αυστηρά, ο οποίος μάλιστα θα είναι με το ρολόι στο χέρι καθώς η παροχή των υπηρεσιών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 15 λεπτά, ενώ κατά τη σεξουαλική επαφή θα πρέπει να εφαρμόζονται στάσεις που εξασφαλίζουν… απόσταση και όχι επαφή πρόσωπο με πρόσωπο.
Οι οίκοι ανοχής θα κρατούν, επίσης, πελατολόγιο όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας, ενώ συνίσταται επίσης η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. 
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια του αυστηρού lockdown, όπου απαγορευόταν η λειτουργία τους, η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης πραγματοποίησε ελέγχους όπου εντόπισε σε αρκετές περιπτώσεις να λειτουργούν οίκοι ανοχής, προσφέροντας υπηρεσίες σε πελάτες.
Τι προβλέπεται αναλυτικά
  • Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).
  • Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.
  • Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.
  • Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.
  • Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.
  • Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.
  • Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.
  • Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Oλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.
  • Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.
                                                                                                                                                Πηγή:in.gr 
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget