PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Σεπόλια - Βίντεο σοκ από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου - Σκληρές εικόνες

Σεπόλια - Βίντεο σοκ από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου - Σκληρές εικόνες

Κόβει την ανάσα το βίντεο-ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας στα Σεπόλια, όπου άγνωστοι δολοφόνησαν την Κυριακή 30 Μαΐου τον 32χρονο Αλβανό.

Βίντεο-ντοκουμέντο από εν ψυχρώ εκτέλεση στα Σεπόλια – μια από τις πολλές δολοφονίες που έχουν συγκλονίσει τη χώρα τις τελευταίες μέρες – έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το απόγευμα της Κυριακής 30 Μαΐου ο 32χρονος σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά πίνει καφέ σε κατάστημα των Σεπολίων.

Κάθεται στην εξωτερική πλευρά του καταστήματος, στο παράθυρο. Είναι απορροφημένος στο κινητό τηλέφωνό του.

Χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό, ένας άνδρας τον πλησιάζει από πίσω, με το πιστόλι προτεταμένο. Ο εκτελεστής ανοίγει πυρ.

Το θύμα δέχεται οκτώ σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του και ο δολοφόνος τρέπεται σε φυγή.

Προσοχή - Σκληρές εικόνες:


Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, και είναι αυτό που από την πρώτη στιγμή αναλύουν τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών, ο εκτελεστής φορά ανοικτόχρωμο παντελόνι και σκουρόχρωμη μπλούζα με κόκκινα γράμματα.

Οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος, το μόνο που προλαβαίνουν να κάνουν είναι να σκύψουν ενστικτωδώς. Ο 32χρονος, έχοντας ακόμα τις αισθήσεις του, με δυσκολία σέρνεται και μπαίνει μέσα στην καφετέρια, στην προσπάθειά του να σωθεί. 18 δευτερόλεπτα αργότερα σωριάζεται στο πάτωμα.

Ιδιοκτήτης και εργαζόμενοι σαστίζουν. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Καλούν την αστυνομία και πρώτοι καταφθάνουν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο 32χρονος, όμως, ήδη είναι νεκρός. Το θύμα ήταν από τη Βόρεια Ήπειρο και είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Άλλες τρεις φορές στο παρελθόν είχαν αποπειραθεί να τον δολοφονήσουν, αλλά τότε είχε γλιτώσει.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 32χρονος ανήκε την περίοδο του 2007 σε μία συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, η οποία χωρίστηκε στα δύο και από τότε τα μέλη της έχουν μεταξύ τους βεντέτα. Μία βεντέτα με δώδεκα δολοφονίας και δέκα απόπειρες.


                                                                                                                                                            Πηγή:in.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget