PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Τον σκότωσα και έβαλα φωτιά για να μη με βρουν - Έγκλημα στην Κατερίνη

Τον σκότωσα και έβαλα φωτιά για να μη με βρουν - 
Έγκλημα στην Κατερίνη

έα στοιχεία για τη στυγερή ...

δολοφονία που πάγωσε την Κατερίνη, με θύμα έναν 45χρονο κομμωτή. 

Ο πατέρας του εμφανίζεται συντετριμμένος και ραγίζει καρδιές. Τι φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, για το έγκλημα…

Άνδρας, 58 ετών, συνελήφθη ως δράστης του στυγερού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε στην Κατερίνη, με θύμα 45χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος και δεμένος πισθάγκωνα πίσω από τα κοιμητήρια στον οικισμό Καλλιθέα.

Συντετριμμένος μίλησε ο πατέρας του 40χρονου κομμωτή, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας, στην Κατερίνη. 

Με αφορμή τις πληροφορίες για σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος, ο πατέρας του 40χρονου είπε: «Εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο του».

Όπως είπε ο κ. Αγγέλου «ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά», καθώς όπως ανέφερε τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά. Όταν ο 40χρονος γύρισε στην Ελλάδα ο πατέρας του, του άνοιξε το μαγαζί.

«Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος. Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget