PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Μετα τον Σβεν Γκόραν Έρικσον που έρχεταο στον ΠΙΕΡΙΚΟ Φήμες θέλουν τον Τομ Κρουζ στον Πλαταμώνα!

Μετα τον  που έρχεταο στον ΠΙΕΡΙΚΟ Φήμες θέλουν τον Τομ Κρουζ 
στον Πλαταμώνα!

Ο ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ στον Πλαταμώνα! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες
Φήμες θέλουν τον Τομ Κρουζ να διανυκτερεύει απόψε με την θαλαμηγό του, στο λιμάνι του Πλαταμώνα. Η είδηση κυκλοφόρησε στο τουριστικό θέρετρο και όλοι σπεύδουν να φωτογραφίσουν το Γιοτ που μεταφέρει τον ηθοποιό...στο λιμάνι, με τα 30 άτομα προσωπικό, ασφάλεια και συστήματα παρεμβολών των κινητών.


Φήμες θέλουν τον Τομ Κρουζ να διανυκτερεύει απόψε με την θαλαμηγό του, στο λιμάνι του Πλαταμώνα. Η είδηση κυκλοφόρησε στο τουριστικό θέρετρο και όλοι σπεύδουν να φωτογραφίσουν το Γιοτ που μεταφέρει τον ηθοποιό...στο λιμάνι, με τα 30 άτομα προσωπικό, ασφάλεια και συστήματα παρεμβολών των κινητών. Οι πρώτες  πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητά ακτές και τοποθεσίες  στην περιοχή του Ολύμπου, για τη νέα του ταινία «Επικίνδυνες αποστολές» («Mission: Impossible 7» .
Το ΚΑΣΤΡΟ του Πλαταμώνα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, του ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Καθόλου περίεργο να βρίσκεται στην Ελλάδα ο Αμερικανός σταρ, καθώς φέτος όλο το Χόλιγουντ και το Euro μετά τους αγώνες, έκανε απόβαση στη χώρα μας.

Μην ξεχνάμε πως στη γειτονική Θεσσαλονίκη, γυρίζεται ταινία με τον Αντόνιο Μπαντέρας και πλέον δε θα φαντάζει καθόλου παράξενο ο ερχομός πολλών σταρ στη Μακεδονία και στον μυθικό Όλυμπο.

Το σκάφος αναχώρησε νωρίς τα ξημερώματα προς άγνωστη κατεύθυνση... 
Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές Ιουνίου ο διάσημος ηθοποιός ήταν σε καραντίνα καθώς 14 μέλη του συνεργείου βρέθηκαν θετικά στον κορονοιό. 

Στις φωτογραφίες το σκάφος το οποίο φέρεται πως φιλοξενεί τον Τομ Κρουζ. 

Ο Τομ Κρουζ (,Thomas Cruise Mapother IV 3 Ιουλίου 1962) είναι Αμερικάνος ηθοποιός, γεννήθηκε στο Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης από τους Μέρι Λι και Τόμας Κρουζ Μάποθερ τον 3ο. Είναι γερμανικής, ιρλανδικής και αγγλικής καταγωγής, γνωστός από τις μεγάλες επιτυχίες του.






Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget