PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Τοποθέτησαν την μπασκέτα στην άκρη του γηπέδου έχουν γίνει viral

Οι φωτογραφίες από δημοτικό σχολείο της Νάξου στο οποίο τοποθέτησαν την μπασκέτα στην άκρη του γηπέδου έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι φωτογραφίες από δημοτικό σχολείο της Νάξου στο οποίο τοποθέτησαν την μπασκέτα στην άκρη του γηπέδου έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι από τη Νάξο. Στο σχολείο της Κωμιακής είπαν να φτιάξουν ένα γήπεδο μπάσκετ, για να παίζουν τα παιδιά. Μόνο που κάτι υπολόγισαν λάθος.
Την μπασκέτα την τοποθέτησαν στην άκρη του γηπέδου, σε μια γωνία. Ενώ θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί στη μέση, κάτω από τη ρακέτα. Το περιστατικό προκαλεί γέλιο ενώ και ο Αθλητικός Σύλλογος του νησιού σχολίασε: «Στον ΑΠ.Α.Σ θα σας μάθουμε να βάζετε και σε αυτό το καλάθι… Εγγραφές καθημερινά!»

Αντιδράσεις στην περιοχή

Το έργο όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία εντάσσεται στον Φιλόδημο ΙΙ, το ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης των δήμων. Μάλιστα όπως γράφει και το naxostimes.gr στην περιοχή της Κωμιακής οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αντέδρασαν λέγοντας ότι το έργο έγινε με προχειρότητα και ανευθυνότητα και κανείς δεν το σταμάτησε όταν το είδε.

                                                                                                             πηγή:in.gr

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget