PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Λάρισα - Πώς ξεσκεπάστηκε «ροζ» κέντρο αισθητικής – Οι διαφημίσεις στα social και η καυτή ατζέντα με τους πελάτες

Λάρισα - Πώς ξεσκεπάστηκε «ροζ» κέντρο αισθητικής – Οι διαφημίσεις στα social και η καυτή ατζέντα με τους πελάτες

Ένας αστυνομικός που πήγε ως πελάτης στο κέντρο αισθητικής στη Λάρισα, ήταν εκείνος που ξεσκέπασε την αθέατη όψη της επιχείρησης.

Φωτογραφίες με απαλό φωτισμό, κεριά, χαλαρωτικές εικόνες και υποσχέσεις για… μοναδικές υπηρεσίες που θα προσέφεραν μία πρόσκαιρη απόδραση από την πίεση της καθημερινότητας, περιλάμβανε η καμπάνια προσέλκυσης υποψηφίων πελατών από το «κέντρο μασάζ» που όπως αποδείχθηκε μετά από αστυνομική επιχείρηση, προσέφερε και άλλες… υπηρεσίες.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης «βομβάρδιζε» κυριολεκτικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με χορηγούμενες προβολές της επιχείρησής του, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά ελκυστικό πακέτο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παρουσιάζοντας έναν… επίγειο παράδεισο στο κέντρο της Λάρισας.

Ωστόσο, οι… «παραμυθένιες» εικόνες και οι υποσχέσεις για χαλάρωση, ευεξία, αναζωογόνηση και ξεκούραση, ήταν το περιτύλιγμα μίας καλά στημένης «μπίζνας» που οι άντρες του της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας αποκάλυψαν ότι περιελάβανε και μαστροπεία.

Πολλοί προσελκύστηκαν από τις διαφημίσεις και έσπευσαν στο «κέντρο», ενώ οι… ξεχωριστές υπηρεσίες ήταν εκείνες που φαίνεται πως μετέτρεψαν σε «talk of the town» την επιχείρηση. Έτσι, στόμα με στόμα, οι πελάτες έσπευδαν ο ένας μετά τον άλλο να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες… χαλάρωσης…

Ωστόσο, η μεγάλη… επιτυχία του «κέντρου μασάζ» έφτασε και στα αυτιά των αντρών της ασφάλειας που άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, αξιοποιώντας πληροφορίες που έλαβαν από πελάτες.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το ραντεβού του νεαρού σε ηλικία αστυνομικού, για να μη κινήσει υποψίες, με την 26χρονη «μασέρ» ήταν αρκετό για να αποκαλύψει το σύνολο των υπηρεσιών που προσέφερε η επιχείρηση, υπερβαίνοντας τα όρια της νομιμότητας.

Η 26χρονη εισέπραξε συνολικά 50 ευρώ, 30 ευρώ για το μασάζ και 20 ευρώ για να κάνει σεξ με τον αστυνομικό που εμφανίστηκε ως πελάτης. Τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα κι έτσι η 26χρονη καθώς και άλλες τρεις εργαζόμενες στο «κέντρο» προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Αργότερα αφέθηκαν ελεύθερες.

Την ίδια ώρα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 46χρονου ιδιοκτήτη και της 36χρονης υπεύθυνης του «κέντρου», αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειες εντοπισμού τους δεν έχουν αποδώσει καρπούς. Ενδιαφέρον ωστόσο προκαλεί η ατζέντα με ονόματα που βρήκαν μαζί με σημαντικό χρηματικό ποσό οι άντρες της ασφάλειας, με πολλά ονόματα – πιθανότατα – πελατών…


Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget