PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





27.000 στον ΛΕΞ !!! Πήρε "φωτιά" η θεσσαλονίκη

27.000 στον ΛΕΞ !!! Πήρε "φωτιά" η θεσσαλονίκη

Οι γνώστες το ήξεραν εδώ και καιρό. Ο ΛΕΞ ήταν το απόλυτο αστέρι από τα... υπόγεια.

Οι υπόλοιποι το μάθαμε τον περασμένο Ιούλιο όταν ξαφνικά τα social media γέμισαν φωτογραφίες και βίντεο μίας κατακόκκινης νύχτας στην Αθήνα για χιλιάδες πιστούς ενός μουσικού από τη Θεσσαλονίκη, από τη «Σαλούγκα» όπως την αποκαλεί ο ίδιος ο ΛΕΞ.

Απόψε ήρθε η σειρά της πόλης του να τον υποδεχτεί και να κάνει το δικό της «χαμούλη». Άλλωστε, ήταν ζήτημα... τιμής για τη Θεσσαλονίκη να νικήσει τη Νέα Σμύρνη και να καταρρίψει το ρεκόρ του ΛΕΞ εκεί.

Και το πέτυχε ήδη από το μεσημέρι, όταν οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως η συναυλία του ταλαντούχου καλλιτέχνη, ενός μουσικού που μιλάει με τους στίχους και τη μουσική του για ό,τι ζήτημα ή πρόβλημα απασχολεί την κοινωνία (εξ ου και η τεράστια επιτυχία του), ήταν sold out.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από νωρίς το απόγευμα όταν άνοιξαν οι πόρτες (θέλοντας να αποφευχθεί συνωστισμός και φασαρίες, οι διοργανωτές άρχισαν να υποδέχονται κόσμο στις 5.30 το απόγευμα) πέρασαν τις πύλες του σταδίου της Θεσσαλονίκης και έπιασαν θέση περιμένοντας να έρθει ο ΛΕΞ με το «Μετρό», το νέο του δίσκο.

Πριν εμφανιστεί ο καλλιτέχνης, στη σκηνή κλήθηκαν και ανέβηκαν οι απεργοί της Μαλαματίνας, οι οποίοι κατήγγειλαν τις απολύσεις και τις εργασιακές συνθήκες στη μονάδα όπου εργάζονται. Ακολούθησαν γυναίκες που μίλησαν για τους βιασμούς και τα αυξανόμενα περιστατικά κακοποίησης σε βάρος γυναικών.

 

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget