PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Θρίλερ με πτήση της Emirates από το «Ελ. Βενιζέλος»‑ Η CIA ενημέρωσε για ύποπτο Αραβα

Θρίλερ με πτήση της Emirates από το «Ελ. Βενιζέλος»‑ Η CIA ενημέρωσε για ύποπτο Αραβα

Το αεροσκάφος τροχοδρόμησε για να απογειωθεί για Ντουμπάι αλλά επέστρεψε πίσω

Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates από το το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη. Μετά από πληροφορίες της CIA ότι σε πτήση της εταιρείας από την Αθήνα επέβαινε ύποπτος Αραβας επιβάτης, η μια καθηλώθηκε πριν απογειωθεί και η δεύτερη επιστρέφει να προσγειωθεί στην Αθήνα.

Η πρώτη, η ΕΚ210 με προορισμό το Ντουμπάι δεν πρόλαβε να απογειωθεί και ενώ το Boeing 777 βρισκόταν σε διαδικασία τροχοδρόμησης πήρε εντολή να επιστρέψει πίσω.

Η δεύτερη, η ΕΚ 209 με προορισμό τη Νέα Υόρκη είχε ήδη απογειωθεί και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία, όταν ο πιλότος ειδοποιήθηκε να προσγειωθεί άμεσα. Ωστόσο, ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία δέχτηκαν να προσγειωθεί σε κάποιο από τα αεροδρόμιά τους το αεροπλάνο και έτσι αυτό επιστρέφει στην Αθήνα, τόπο εκκίνησης του δρομολογίου. Η πορεία του αεροσκάφους φαίνεται στους παραπάνω χάρτες από την εφαρμογή flight radar.

Η πτήση για Ντουμπάι

Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος κανονικά, οι πόρτες έκλεισαν και το αεροσκάφος τροχοδρόμησε προς το διάδρομο απογείωσης. Ωστόσο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία ο κυβερνήτης ειδοποίησε τους επιβάτες ότι έπρεπε να επιστρέψει πίσω λόγω τεχνικού προβλήματος.
Όταν το αεροσκάφος έφτασε και πάλι στο χώρο στάθμευσης, οι επιβάτες κλήθηκαν να αποβιβαστούν παίρνοντας μαζί με όλες τις αποσκευές τους.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget