PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες στη Νεα Σμυρνη (Video)

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Κυριακής, ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, πανικός στην πλατεία που ήταν γεμάτη από κόσμο.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε γνωστό καφέ στη Νέα Σμύρνη, στην κεντρική πλατεία της περιοχής, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ όσον αφορα τους τραυματίες, μία γυναίκα χτυπήθηκε από σφαίρα στην κοιλιά και δίνει μάχη για τη ζωή της. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες ο έτερος τραυματισμός σημειώθηκε μετά από εξοστρακισμό σφαίρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DNews, ο δράστης δεν καθόταν στο μαγαζί, αλλά ήταν πεζός και φορούσε κουκούλα, ενώ μετά τους πυροβολισμούς, έφυγε αμέσως από το σημείο.

Ο δράστης φορούσε μάσκα και ήταν κρυμμένους σε θάμνους, όταν εμφανίστηκε μέσα στην καφετέρια και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά των θαμώνων.

Από τα πυρά τραυματίστηκαν δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ ένας ακόμα άνδρας έπεσε νεκρός. Σημειώνεται ότι η γυναίκα δεν έχει σχέση με το περιστατικό, καθώς φέρεται να είναι θαμώνας της καφετέριας και να χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις ταυτότητες των θυμάτων, για να διαπιστώσουν εάν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμό στο κεφάλι, που οδήγησε στον θάνατο του άνδρα.



Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget